Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013


Κουκούτσης:"Το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής θα γίνει και θα σας κάψουμε όλους" (βίντεο)

Γράφτηκε από την  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Κουκούτσης:"Το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής θα γίνει και θα σας κάψουμε όλους" (βίντεο)
 "Θα το κάνω 3 και 4 Αυγούστου και θα σας κάψουμε όλους. Και ας τολμήσει κάποιος να βρεθεί απέναντι μας".  Αυτό είπε ο βουλευτής  Δημήτρης Κουκούτσης μιλώντας για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής που θα γίνει στην Καλαμάτα. 
Ο κ. Κουκούτσης έκανε αυτή τη δήλωση σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα. Σε άλλο απόσπασμα της ομιλίας του που μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alpha o κ. Κουκούτσης αναφέρεται μα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το ΚΚΕ και την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέγοντας : "Θα έρθει το ΚΚΕ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί φλώροι να μας πουν ότι δεν θα γίνει το φεστιβάλ.
"

Χρυσή Αυγή εναντίον όλων για το φεστιβάλ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Σε ανακοίνωση της η ΤΟ Χρυσή Αυγή  Καλαμάτας αναφέρει: 
Εις ότι αφορά την συζήτηση που προκαλούν την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας οι παρατάξεις των νοσταλγών των σφαγέων των λαών Στάλιν («Λαϊκή Συσπείρωση» - ΚΚΕ) και Τσαουσέσκου («Δίκτυο» - ΣΥΡΙΖΑ) και τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην «Ελευθερία» και αναφέρουν ότι «ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Μαν. Αγγελάκα, να πάρει πίσω την υπογραφή του με την οποία ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για να γίνει στο άλσος του Λιμενικού το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής» από παράγοντες της ΝΔ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:
1ον) Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα, με 18 βουλευτές στη βουλή, εκπροσωπεί επισήμως το 7% του ελληνικού λαού (το οποίο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις έχει ήδη διπλασιαστεί) και δικαιούται ότι δικαιούνται και τα υπόλοιπα κόμματα. Εκτός κι αν μας κυβερνά μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του δήθεν. «συνταγματικού τόξου», που απαγορεύει την ελευθερία των συγκεντρώσεων και φιμώνει την ελευθερία του λόγου, για όσους πραγματικά φοβάται! 
2ον) Η επίκληση λόγων «ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης», «αποφυγής εκδηλώσεων που θα προκαλέσουν ένταση» κ.τ.λ. είναι προσχηματική και αστεία και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε!) κι από μας για ανάλογες εκδηλώσεις άλλων κομμάτων, όπως π.χ. για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο, αλλά και για οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση γίνει στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι.
3ον) Το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια εναντίον μας από την ψοφοδεξιά ΝΔ (της φτώχειας, της ανεργίας και των χαρατσιών) μέχρι τους πολιτικούς απογόνους των σφαγέων του Μελιγαλά, δείχνει ότι:
α) πάμε πολύ καλά και μας τρέμουν  β) η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και γ) οι αμερικανοκομμουνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι διάφορες ακροαριστερές ουρές τους, είναι στην ουσία μαντρόσκυλα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και πατσαβούρες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.
4ον) Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα βρεθούν καταστηματάρχες να «βάλουν πλάτη» στα βρώμικα σχέδια των καθεστωτικών. Πάντως, αν βρεθούν, να γνωρίζουν πως θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζάκια τους και από τις αρχές να ελέγξουν τυχόν αυθαιρεσίες τους. Και ο νοών νοείτο.
5ον) Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές που κατά τα φαινόμενα θα γίνουν στις 25 Μαΐου 2014, με πλήρη ψηφοδέλτια και με στόχο τη ΝΙΚΗ. Και στην πόλη της Καλαμάτας βεβαίως-βεβαίως, όπου «θα κλάψουνε μανούλες». 
6ον) Όσοι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, να γνωρίζουν πολύ καλά πως θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!

Ηρεμία και ησυχία ζητά ο Νίκας - Στο λιμενικό ταμείο... παραπέμπει για το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής

Ηρεμία και ησυχία ζητά ο Νίκας - Στο λιμενικό ταμείο... παραπέμπει για το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής

«Η θέση της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει ησυχία και ηρεμία το καλοκαίρι, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι επιχειρήσεις και να υπάρξει τόνωση της τοπικής οικονομίας», ανέφερε ο Π. Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με αντιδράσεις για το φεστιβάλ που προτίθεται να διοργανώσει στην Παραλία της Καλαμάτας η Χρυσή Αυγή.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε πως η άδεια για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής δόθηκε από το Κρατικό Λιμενικό Ταμείο, δεδομένου ότι ο Δήμος δεν έχει λόγο στην παραλιακή ζώνη και εγκρίθηκε από Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Επεσήμανε ακόμη πως «κατά τη θερινή περίοδο πρέπει να αποφεύγονται πολιτικές εκδηλώσεις, οι οποίες μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Χρειάζεται ηρεμία και ησυχία για να δουλέψουν οι επαγγελματίες και να κάνει διακοπές ο κόσμος».
Ο κ. Νίκας προσέθεσε πως το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συζήτηση του ζητήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, με στόχο να ματαιωθεί το φεστιβάλ, δεν συνοδεύεται από εισήγηση. Η Δημοτική Αρχή θα τοποθετηθεί για το θέμα αυτό κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/26653-kalamata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου