Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Βιβλίο "Γκίνες" η Πολεοδομία Πύλου για την ταχύτερη έκδοση άδειας.

Στο Βιβλίο "Γκίνες" η Πολεοδομία Πύλου για την ταχύτερη έκδοση άδειας.
Έχετε ξανακούσει πολεοδομία (πάντα για Ελλάδα μιλάμε) να δέχεται αίτηση  για άδεια εκτέλεσης δομικών έργων (κατασκευής  εργοστασίου με αυστηρές και πολύπλοκες "απαιτήσεις" περιβαντολλογικών όρων-προβλέψεων), και  να εγκρίνεται σε λίγες μέρες?
Κι όμως όπως μας πληροφορούν  κάτοικοι του πλανήτη "Πύλου-Νέστορος" στο νομό Σαμαρά-Μεσσηνίας, αυτό το απίστευτο γεγονός , δεν είναι προϊόν αστρονομικής φαντασίας. 
Κάποιοι Αμερικανο-Αθηναίοι που είχαν ακούσει (σε αντίθεση με όσα διαδίδουν τα ΜΜΕ) για την δίκαιη, άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση (ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους επίδοξους "επενδυτές") των δημόσιων υπηρεσιών, αποφάσισαν να κάνουν ένα έργο που έλλειπε από την περιοχή (ειρωνικά το γράφουμε για τους έξω-Πυλιώτες). 
Μια μονάδα...
ελαιοτριβείου-τυποποιητήρειου!!! .
Όπως μαθαίνουμε λοιπόν η (ας την πούμε) κυρά Μαρία της αρμόδιας υπηρεσίας, σαν Δημόσια υπάλληλος λογικό είναι, να αγνοεί ότι η περιοχή είναι κορεσμένη από ελαιουργεία που υπερκαλύπτουν την παραγωγή.  
Μόλις λοιπόν της 4 Σεπτεμβρίου παρέλαβε την αίτηση "για Άδεια Δομικών Έργων", έκατσε και με τους συναδέλφους και  ξενύχτησε , ώστε  οι Αμερικανο-Αθηναίοι να πάρουν το Ok, σε ελάχιστες μέρες και να βάλουν μπρος με τις μπουλντόζες.
Δικαίως λοιπόν πιστεύουμε ότι οι "ενέργειες" της Πολεοδομίας Πύλου πρέπει να εγγραφούν στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ "Γκίνες" (Guinness World Records).
Για αυτό για το οποίο αμφιβάλουμε, είναι κατά πόσο τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.
Γιατί δεν μπορούμε εμείς οι άσχετοι bloggers να γνωρίζουμε τα βασικά περί ίδρυσης βιομηχανικών Μονάδων που απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια- ισχύ πάνω  από Χ συγκεκριμένες  Κιλοβατώρες, και για ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟ- καθωρισμένους τόπους  που επιτρέπονται να "στηθούν" ( Ειδικά  όταν είναι ρυπογόνες), και να μη το ξέρει και η κάθε ΜΗ κουτσή Μαρία, που πληρώνεται (για να τα γνωρίζει).
Πολύ Περισσότερα   σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου