Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Έκπτωτος περιφερειακός του σύμβουλος του Τατούλη

Οδ. Βουδούρης: «Πρώτο πλήγμα στο Σύστημα Τατούλη – Έκπτωτος περιφερειακός του σύμβουλος» 02/09/2014
boudouris nauplio1Με α­πό­φα­σή του που δη­μο­σι­εύ­θη­κε σή­με­ρα, το Δι­οι­κη­τι­κό Ε­φε­τεί­ο Τρί­πο­λης έ­κα­νε δε­κτή την έν­στα­ση των πε­ρι­φε­ρεια­κών συμ­βού­λων του Συν­δυα­σμού « Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» κή­ρυ­ξε έκ­πτω­το τον  Ν. Γι­αν­να­κό­που­λο, ε­κλεγ­μέ­νο πε­ρι­φε­ρεια­κό σύμ­βου­λο με το ψη­φο­δέλ­τιο του Π. Τα­τού­λη. Σε δελ­τί­ο τύ­που ο ε­πι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος μει­ο­ψη­φί­ας του Πε­ρι­φε­ρεια­κού συμ­βου­λί­ου Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης ση­μει­ώ­νει:
«Η α­πό­φα­ση αυ­τή ε­πι­βε­βαι­ώ­νει, πα­νη­γυ­ρι­κά, αλ­λά και δρα­μα­τι­κά ταυ­τό­χρο­να, ό­σα κα­τήγ­γει­λε η «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» πριν α­πό τις ε­κλο­γές.  Δη­λα­δή ό,τι στην Πε­λο­πόν­νη­σο έ­δρα­σε και δρα έ­να κα­λά ορ­γα­νω­μέ­νο «Σύ­στη­μα», που με εμ­μο­νή υ­πο­στη­ρί­ζει ι­δι­ο­τε­λή συμ­φέ­ρον­τα. Ε­πί­σης, ε­πι­βε­βαι­ώ­νει ό­τι ο κ. Γι­αν­να­κό­που­λος εί­χε ου­σι­α­στι­κό κώ­λυ­μα ε­κλο­γι­μό­τη­τας, ε­φό­σον α­κό­μα και μό­λις 20 μέ­ρες πριν τις ε­κλο­γές, ο πε­ρι­φε­ρειά­ρχης κ. Τα­τού­λης του α­νέ­θε­σε δη­μό­σιο έρ­γο, ύ­ψους 166.787 ευ­ρώ. Ε­νώ ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης έ­χει α­να­θέ­σει στον έκ­πτω­το πλέ­ον πε­ρι­φε­ρεια­κό σύμ­βου­λο το τε­λευ­ταί­ο 15μηνο έρ­γα ύ­ψους 492.637 ευ­ρώ!
Η «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα», ως α­ξι­ω­μα­τι­κή αν­τι­πο­λί­τευ­ση στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου, θα συ­νε­χί­σει να α­σκεί έ­λεγ­χο για πρά­ξεις α­δι­α­φα­νείς, πα­ρά­τυ­πες και αν­τι­δε­ον­το­λο­γι­κές του κ. Τα­τού­λη, υ­λο­ποι­ών­τας τις προ­γραμ­μα­τι­κές της δε­σμεύ­σεις προς το λα­ό της Πε­λο­πον­νή­σου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου