Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τους πληρώνουμε και απο πανω .....

Μεσσήνη: 14.600 ευρώ στη Ryanair για προβολή Τους πληρώνουμε και απο πανω
  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Μεσσήνη: 14.600 ευρώ στη Ryanair για προβολή
 
 
Εγκρίθηκε προχθές το βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης το να δώσει ο δήμος τα 14.600 ευρώ που του αντιστοιχούν για την προβολή του νομού στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας της Ryanair.
Θυμίζουμε ότι αυτό το ποσό έχει επιμεριστεί σε καθέναν από τους 5 τουριστικούς δήμους του νομού (Καλαμάτας, Μεσσήνης, Πύλου - Νέστορος, Δυτικής Μάνης και Τριφυλίας) ενώ με ένα πολύ μικρότερο ποσό κάπου 2.000 ευρώ θα συμβάλει ο Δήμος Οιχαλίας.
Επίσης, μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου για τη νέα τουριστική σεζόν. Μεταξύ αυτών που θα γίνουν είναι: Δράσεις προβολής και προώθησης συγκριτικών πλεονεκτημάτων περιοχών Δήμου Μεσσήνης. Διοργάνωση και προβολή αθλητικών δραστηριοτήτων. Σχεδιασμός και εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων και ηλεκτρονικού υλικού. Σχεδιασμός και εκτύπωση τουριστικού χάρτη με τουριστικές διαδρομές και πληροφορίες για τα αξιοθέατα. Δημιουργία και τοποθέτηση πινακίδων προκειμένου να αναδειχτούν και να  είναι εύκολη η μετάβαση σε τουριστικούς προορισμούς, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους κ.ά. Διοργάνωση και προβολή αθλητικών δραστηριοτήτων όπως η πραγματοποίηση πρωταθλήματος Beach Soccer, τρίαθλου, τένις και του ετήσιου Μαραθωνίου - με την προμήθεια και τοποθέτηση info kiosk σε κομβικά σημεία του δήμου ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση οι τουρίστες. Συνεργασίες με άλλους φορείς για την προβολή και ανάδειξη του δήμου. Συμμετοχή του Δήμου Μεσσήνης σε εκθέσεις, συνέδρια και ημερίδες.  Οι συνολικές δαπάνες για την τουριστική προβολή του δήμου έχουν προϋπολογιστεί στις 110.500 ευρώ.
Ν.Κ. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/50846-ryanair-provoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου