Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;


 
ETHNOS

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Νέα τροπή στις πολιτικές εξελίξεις στην περιφέρεια φέρνει το σημερινό ρεπορτάζ του Κυριακάτικου «ΕΘΝΟΥΣ»,σχετικά με τις υποψηφιότητες για τις περιφέρειες.
Το ρεπορτάζ το υπογράφουν οι εγκυρότεροι ρεπόρτερ της εφημερίδας κόμματος  Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ – Π. ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ – Ν.Β. ΤΣΙΤΣΑΣ- Φ. ΓΙΩΤΑΚΗ – ΧΡ. ΤΕΛΙΔΗΣ και έτσι αποκτά άλλη διάσταση.
Στο κομμάτι που αναφέρονται στην Πελοπόννησο αναφέρει το κείμενο:
«Ανατροπές φέρνουν οι υποψηφιότητες για την περιφέρεια Πελοποννήσου αφού τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δεν θα υποστηρίξουν τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη, που αναμένεται να κατέλθει ως ανεξάρτητος.»
Αν η πληροφόρηση της εφημερίδας είναι απόλυτα σωστή ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΕΜΕΝΗ τότε ανοίγει μία πολύ μεγάλη πληγή για τον περιφερειάρχη.
Αν το ΠΑΣΟΚ αποσύρει την στήριξη του σημαίνει ότι απο τους σημερινούς συνεργάτες του κ.Τατούλη, πιθανόν (χωρίς να είναι σίγουρο) μόνο η κα. Νικολάκου θα μείνει κοντά του…
Μήπως τελικά δεν είναι τόσο τυχαίες οι δηλώσεις των πρωτοκλασσάτων στελεχών της περιφέρειας της τελευταίες ημέρες;
Το δημοσιεύμα αυτό ανακατεύει πλέον την τράπουλα και δημιουργεί νέα «τρύπα» στο επικοινωνιακό επιτελείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, το οποίο δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει πολύ ευκολότερα.
Διότι θα δούμε σκηνές Αγριας Δύσης αν το τραγικό  επιτελείο έχει απέναντι του Δέδε,Πουλοκέφαλο και τα άλλα στελέχη.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου