Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Πελοπόννησος: Κόντρα του αντιμνημονιακού
Γ. Μανώλη με το μνημονιακό Π. Τατούλη;

 14/11
Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του pelopsnews.gr, θα αποφασίσει ο Γιάννης Μανώλης (εκπρόσωπος τύπου της "Νέας Μέρας") εάν τελικά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης Μανώλης, ερωτηθείς σχετικά, όταν προ ημερών βρέθηκε στην Καλαμάτα επικεφαλής κλιμακίου του κόμματοq, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

"θα είναι ψηφοδέλτιο αντιμνημονιακό, ανεξάρτητο, με υποψηφίους από παντού, απ’ όλο το πολιτικό φάσμα που συμφωνούν σ’ αυτή τη στρατηγική" είχε δηλώσει ο Γιάννης Μανώλης από την Καλαμάτα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μανώλης τόσο στην Καλαμάτα, αλλά τώρα και σε πρώτη ευκαιρία, επισημαίνει ότι "δέχεται νύξεις από πολλούς και στελέχη του χώρου της Ν.Δ. στην Περιφέρεια, να ασχοληθεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου".

Επιπλέον δηλώνει ότι "στις προηγούμενες εκλογές τού είχε γίνει πρόταση από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου" και παρατηρεί ότι με βάση δημοσκοπήσεις που είχαν γίνει "κέρδιζε την Περιφέρεια, αλλά αντέδρασαν τότε οι νομάρχες": "Έγιναν δύο δημοσκοπήσεις και μπορούσα να πάρω την Περιφέρεια. Είκοσι μέρες αργότερα με αντίδραση των υπαρχόντων νομαρχών προς τον πρόεδρο του κόμματος τον κ. Σαμαρά, έγινε άλλη επιλογή που δε βγήκε".

Αποκαλύπτει ότι "μου είχε κάνει την τιμή ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς και μου είχε προτείνει να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης. Αντέδρασα: "πρόεδρε ναι, αλλά με την προϋπόθεση ότι κερδίζω και δεν μου κάνεις χάρη».

Ακόμα ο Γιάννης Μανώλης δηλώνει ότι "δέχομαι ενοχλήσεις από πολλούς και στελέχη του χώρου της Ν.Δ. στην Περιφέρεια, να ασχοληθώ ξανά με την Περιφέρεια. Παρακολουθώ από κοντά με ενδιαφέρον αυτά που γίνονται και δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που λειτουργεί η Περιφέρεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου