Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Για την υλική και άυλη κληρονομιά στο Μαρόκο ο Καφαντάρης

Αραβική πόλις η Πύλος !!!

Στο 5ο Διεθνές Φόρουμ Αραβικών Μεσογειακών πόλεων 
Για την υλική και άυλη κληρονομιά στο Μαρόκο ο Καφαντάρης
Αραβική πόλις η Πύλος !!!!
 α) απο ποτε γίναμε Αραβική χώρα;;
ποτέ δεν είναι αργά .....με τόσους αθροεισβολείς !!!
β)γιατι τα έξοδα (1500 ευρω ) δεν τα πλήρωσε η ΚΕΔΕ αλλα ο δήμος Πύλου--Νέστορος ;;





Έγκριση εκπροσώπησης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, από τον κ. Δήμαρχο, στο 3/ήμερο Συνέδριο με θέμα «Βιώσιμη Κληρονομιά: Χρηματοδότηση και Διακυβέρνηση» που θα διεξαχθεί από την 27η έως και την 29η Απριλίου 2017 στην πόλη Larache του Μαρόκου, ως και έγκριση και ψήφιση πίστωσης ποσού € 1.500,00 (€ Χιλίων πεντακοσίων). (Εισηγητής, ο κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος).




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΟ 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
Το Δήμο της Λάρας στο Μαρόκο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Αραβικών Μεσογειακών πόλεων.



Στο πρόγραμμα του εν λόγω σημαντικού γεγονότος διερευνώνται τρέχοντα ζητήματα, όπως η βιώσιμη πολιτιστική κληρονομιά και οι χρηματοδοτικές πηγές ως πεδίο ανταλλαγής διεθνών εμπειριών, καθώς και τα σχέδια ενίσχυσης της υλικής και άυλης κληρονομίας.



Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος συμμετέχει στο συνέδριο με την ιδιότητα του Α΄ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου του Δήμου  Σεφχάουεν και Προέδρου του Μεσογειακού Δικτύου Αραβικών Μεσογειακών Πόλεων και Ανάπτυξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Μοχάμεντ Σεφιάνι.



Σε σημερινή δήλωσή του ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Στόχος μας δεν είναι μόνο να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές την πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά και να ενισχύσουμε την ανάδειξή της, γεγονός που θα αποτελέσει με τη σειρά του μια σημαντική συνιστώσα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Συμμετέχουμε σε αυτό το Φόρουμ γνωρίζοντας ότι η Μεσόγειος μας ενώνει, είναι η θάλασσα των πολιτισμών.».



Το 5ο Διεθνές Φόρουμ Αραβικών Μεσογειακών πόλεων που ξεκίνησε εχθές, λαμβάνει χώρα στη Λάρα του Μαρόκου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Dimitris Kafantaris Αγαπητέ Δημήτρη μπορείς να μου πεις , αφού τα ξέρεις όλα , ποσα ταξίδια έχει πληρώσει ο Δη,ος για τον Δημαρχο απο το 2011 εως Σήμερα και ποσα εκτός έδρας ;;;
Να σου πω εγω λοιπόν νομίζω τρία όλα και όλα .




Σημειωτέων  ότι ο κ. Καφαντάρης έχει κάνει τουλάχιστον 12 ταξίδια από το 2015 και μετά ως αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ με προορισμούς πόλεις της Ευρώπης και όχι μόνο.

28 Απριλίου 2017 Λάρα (Μαρόκο)
κμαροκο
19 Απριλίου 2017 Μαδρίτη (Ισπανία)
κμαδριτη
9 Φεβρουαρίου 2017 Νάπολη (Ιταλία)
κναπολη1
12 Δεκεμβρίου 2016 Μάαστριχτ (Ολλανδία)
κμααστριχτ
10 Ιουνίου 2016 Usedom Nord (Γερμανία)
κγερ
27 Μαίου 2016 Καζάν (Ρωσία)
κκαζαν2
4 Δεκεμβρίου 2015 Παρίσι (Γαλλία)
κπαρισι
31 Ιουλίου 2015 Βενετία (Ιταλία)
κβενετία
27 Ιουνίου 2015 Νάπολη (Ιταλία)
κναπολη2015
31 Μαρτίου 2015 Βρυξέλλες (Βέλγιο)
κβρυξέλλες
19 Μαρτίου 2015 Μπιλμπάο (Ισπανία)
κμπιλμπάο
5 Μαρτίου 2015 Στουτγκάρδη (Γερμανία)
κστουτγκαρδη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου