Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τράκαρε στη Μεσσήνη ο Καφαντάρης!

Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017 13:16

 Τράκαρε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στη Μεσσήνη ο Καφαντάρης! (ΦΩΤΟ)



Τράκαρε  στη Μεσσήνη ο Δημήτρης Καφαντάρης, οδεύοντας μάλιστα προς το Λουτράκι για τον αγώνα του Τσικλητήρα με τον ΑΟΛ!

Το αυτοκινητιστικό αυτό ατύχημα έλαβε χώρα στην Εθνική οδό Μεσσήνης - Πύλου, στο ύψος του Δημαρχείου Μεσσήνης (οδός Εθνάρχου Μακαρίου), στα φανάρια προς την Μπούκα, φανάρια όμως που δεν λειτουργούν (κύριε Δήμαρχε Μεσσήνης) εδώ και 4 ημέρες!
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος συγκρούστηκε με βανάκι που ερχόταν από την Μπούκα, το οποίο δεν πρόσεξε και παραβίασε το STOP, καθώς, όπως προαναφέραμε, τα φανάρια στην συμπρωτεύουσα της Μεσσηνίας είναι εκτός μάχης (!) αυτές τις ημέρες.

Προς βοήθεια του Δημήτρη Καφαντάρη έσπευσε ο πρώην αντιδήμαρχος Μεσσήνης (ΦΩΤΟ πάνω) Γ. Αθανασόπουλος ενώ ήρθε άλλο αυτοκίνητο από την Πύλου, προκειμένου ο φίλαθλος Δήμαρχος με τον οδηγό του, να συνεχίσουν απτόητοι το ταξίδι τους για το Λουτράκι!
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον φίλο του Spoststonoto.gr και Α' Αντιπρόεδρο του μεγάλου Παμίσου Μεσσήνης, Αλέκο Βλαχάκη, που κατέγραψε το συμβάν και μας έστειλε τις αποκλειστικές αυτές φωτογραφίες.




Τέλος, καλό, όλα καλά λοιπόν στο "Νησί" και λογικά ο Δημήτρης Καφαντάρης θα προλάβει και τον αγώνα του αγαπημένου του Τσικλητήρα, στο Λουτράκι (16:00).
ΛΟΥΤΡΑΚΙ--Κ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ 0--1
Πηγη πληροφοριών
http://www.sportstonoto.gr/home/to-thema/30863-epi-tou-piestiriou-trakare-sti-messini-o-kafantaris-photos?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου