Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, ο νέος Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Αξιοτόπουλος, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα αστυνόμευσης και συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ΕΛΑΣ, με προτεραιότητα την ασφάλεια των δημοτών. Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα μέτρα τάξης και τροχαίας, εν όψει εορτασμού για την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.
Ο Δήμαρχος Πύλου − Νέστορος προσέφερε στον κ. Αξιοτόπουλο το «Λεύκωμα» του Δήμου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.
Ενώ ο κ. Αξιοτόπουλος από την πλευρά του ,εξέφρασε στο Δήμαρχο ευχές για καλή και επιτυχημένη θητεία. 

 Για να δούμε το ιστορικό των μέτρων τάξης και τροχαίας στην Πυλο ! παρουσιάζουμε ενα έγγραφο με ημερομηνια 26-6-2013 και με ΑΔΑ. ΒΛ4ΞΩ1Β-ΦΜΛ του δήμου Πύλου Νέστορος ,που λεει 
Ο μ ό φ ω ν α Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Κάνει δεκτές τις εισηγήσεις των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων Πύλου(αριθμοί αποφάσεων 29 και 33/2013)
Εγκρίνει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αναφέρονται στις σχετικές παραπάνω αποφάσεις ως εξή  
ΠΥΛΟΣ 
Απαγορεύεται η στάθμευση σε σημεία περιμετρικά της πλατείας, σε τμήμα της οδού Φιλελλήνων, σε τμήμα των οδών Νηλέως, Μαυρομιχάλη, Γεωργακοπούλου και οδούΠαπαφλέσσα, όπως σημειώνονται στο σχετικό σχέδιο και καθορίζει χώρους στάθμευσης μοτοσικλετιστών και ΑΜΕΑ. Η οριοθέτηση των χώρων απαγόρευσης να γίνεται κατά περίπτωση με φορητές κατασκευές φυτών (ζαρντινιέρες) στους παραπάνω χώρους. !!!!










 έπειτα από ενα χρόνο και συγκεκριμένα με ημερομηνία 22 Ιουλίου 2014  με έγγραφο της (το οποίο σημειωτέων δεν είναι το μόνο ) ! η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και το τμήμα τροχαίας επισημαίνει στο δήμο Πύλου Νέστορος ,στο δήμαρχο, αντιδημάρχους, πρόεδρο τοπικής κοινότητας και τεχνικές υπηρεσίες ΜΕ ΘΕΜΑ ''τεχνική αστυνόμευση ''το τι πρέπει να κάνουν, το έγγραφο υπογράφει ο τοτε αστυνομικός  διοικητής ΑΤ ΠΥΛΟΥ και νυν   Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος.
Δυστυχώς η κατάσταση από τότε είναι και παραμένει η ίδια χάριν πολιτικής βούλησης ,  καλείται λοιπόν  ο νέος δήμαρχος να πάρει μέτρα .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου