Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

και αυτος επελεξε να κανει τα μπανια του

Η επέτειος της ιστορικής Ναυμαχίας και… τα μπάνια του Πρωθυπουργού

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τιμούσε με την παρουσία του σήμερα (Κυριακή 20/10/19) το πρωί, στην Πύλο, την επέτειο της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, μιλώντας για «την τεράστια και καθοριστική σημασία της για την τελική ευόδωση της Εθνεγερσίας του 1821 και την ίδρυση του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους», στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς «τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής μας, και πρωτίστως, την Μεγάλη Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια» και προς «την γείτονα Τουρκία», ο Πρωθυπουργός, που βρισκόταν κι αυτός στη Μεσσηνία, προτίμησε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία της Καλογριάς, στη Στούπα της Δυτικής Μάνης.
Από την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του σήμερα (Κυριακή 20/10/19) το πρωί, στην Πύλο, την επέτειο της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου
Μεταφέρουμε σχετικά από την εφημερίδα «Το Θάρρος»:
«Την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους του είχε το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  στην παραλία της Καλογριάς.
Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην περιοχή από χθες το μεσημέρι, όπου έδωσε το παρών μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα στα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ, ενώ στη συνέχεια διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Καρδαμύλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», ο κ. Μητσοτάκης έδειχνε να απολαμβάνει το μπάνιο του στη γνωστή παραλία, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του. Όταν βγήκε από την παραλία, μάλιστα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους και τελικά να τα λένε για ώρα».
  • Δείτε εδώ σχετικά
Αλλιώς, λοιπόν, αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, για την οποία τόνισε ότι «πέρα από την τεράστια και καθοριστική σημασία της για την τελική ευόδωση της Εθνεγερσίας του 1821 και την ίδρυση του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους, εκπέμπει, με ιστορικώς εκκωφαντικό τρόπο, πολλαπλά, πολυπρισματικά και πολύτιμα μηνύματα, που είναι πάντα επίκαιρα και διδακτικά» και τιμώντας την επέτειο με την παρουσία του και διαφορετικά ο Πρωθυπουργός που προτιμάει μπάνιο στην Καλογριά, αντί να παρευρεθεί εκεί, έστω μιας και βρέθηκε την ίδια ημέρα στη Μεσσηνία.
Γ. Ξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου