Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μεσσηνίας

 8/02
Για 5η μέρα συνεχίζουν το μπλόκο στο Σουληνάρι οι αγρότες της Μεσσηνίας. Οι αγρότες σήμερα, με αφορμή τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, διεύρυναν τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως σημείωσαν: «Η Κυβέρνηση μπροστά στην πίεση των κινητοποιήσεων, εξήγγειλε πως θα μοιράσει ψίχουλα, αλλά θα τα πάρει πίσω σε καρβέλια, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε μαζικοποίηση του μπλόκου ξεπερνώντας τα 50 τρακτέρ και τα 40 αγροτικά,αλλά και σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις κλείνοντας το δρόμο ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Χθες αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΒΕ επισκέφτηκε τους αγρότες και τους εξέφρασε την συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα τους δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστεί.
Στην χθεσινή συνάντηση λογιστές μέλη της ΠΑΣΕΒΕ έκαναν ενημέρωση στους αγρότες για το φορολογικό νομοσχέδιο και πως θα τους πλήξει. Επίσης αντίστοιχη αντιπροσωπεία συμπαράστασης μετέβει σήμερα το απόγευμα στο Σουληνάρι από το ΠΑΜΕ και τα σωματεία των Οικοδόμων, της ΔΕΥΑΚ, και των Ιδιωτικών υπαλλήλων.
Οι αγρότες καλούν όλους τους συναδέλφους τους να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το μπλόκο με τρακτέρ και μηχανήματα. Επίσης καλούν όλο το λαό της Μεσσηνίας σε συμπαράσταση.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου