Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Μα ε­πι­τέ­λους οι…ντό­πιοι δεν γνω­ρί­ζον­ται με­τα­ξύ τους;..... γνω­ρί­ζον­ται και πολυ καλα ....ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!

  • Ο…Αστριτης


  • Προεκλογικά “μπερδέματα” με πολλές παραμέτρους. Καλαμάτα και Μάκαρης, Πύλος και Πολυεθνικές απέναντι στους Κανάκη-Γιαννόπουλο και ολίγον απο…Περιφέρεια! Κουράγιο …αναγνώστες!

    04/03/2014
    @. Ό­λα τα πα­ρά­ξε­να πα­ρα­τη­ρούν­ται στη Μεσ­ση­νί­α και στην Πε­ρι­φέ­ρεια, στο πλαί­σιο των Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κών Ε­κλο­γών!
    @. Βε­βαί­ως έ­χουν και “πο­λυ­ε­θνι­κό” χρώ­μα ε­κτός των…άλ­λων!
    @. Ο Δή­μος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος έ­χει τα πρω­τεί­α!
    @. Έ­χου­με και λέ­με…
    @. Ο Δή­μαρ­χος Δ. Κα­φαν­τά­ρης έ­χει τη Ρώ­σι­κη Ο­λι­γαρ­χί­α και το c­o­s­ta n­a­v­a­r­i­no!
    @. Τώ­ρα το πως τα έ­χει; Ο ί­διος ξέ­ρει και ο ί­διος φρόν­τι­σε να το “πε­ρά­σει” στους Δη­μό­τες του. Πό­τε με τη …με­τα­φο­ρά του Δη­μαρ­χεί­ου στη βί­λα, πό­τε με τις α­να­πτυ­ξια­κές πα­ρεμ­βά­σεις του για κα­τα­σκευ­ή δρό­μων πέ­ριξ των ε­πεν­δυ­τών…κ.λ.π
    @. Ο υ­πο­ψή­φιος Λε­ω­νί­δας Φι­λιπ­πό­που­λος “έ­χει” τους Γερ­μα­νούς του Ο­ΤΕ!
    @. Εί­ναι μέ­λος του Δ. Σ και δεν έ­χει ξε­κα­θα­ρί­σει τι α­πό τα δυ­ο τον εν­δι­α­φέ­ρει πε­ρισ­σό­τε­ρο. Η πο­λυ­ε­θνι­κή κα­ρι­έ­ρα η ο Δή­μος;
    @. Α­πέ­ναν­τι στις “πο­λυ­ε­θνι­κές” και “ο­λι­γαρ­χι­κές” δυ­νά­μεις έ­θε­σαν ε­αυ­τούς οι …ι­θα­γε­νείς Κα­νά­κης και Γι­αν­νό­που­λος!
    @. Ο δε Γι­αν­νό­που­λος μό­λις εί­πε πως “ταυ­τί­ζε­ται” με τον Κα­νά­κη, α­νάγ­κα­σε τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ να βγά­λει εκ νέ­ου α­να­κοί­νω­ση πως …στη­ρί­ζει τον Κα­ραμ­πά­τσο!
    @. Για­τί ά­ρα­γε;
    @. Μα ε­πει­δή ο Γι­αν­νό­που­λος εί­ναι μέ­λος του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, ε­νώ ο “ε­κλε­κτός” δεν εί­ναι!
    @. Μα ε­πι­τέ­λους οι…ντό­πιοι δεν γνω­ρί­ζον­ται με­τα­ξύ τους;
    @. Α­πό την άλ­λη δι­α­βά­ζου­με πως πε­ρί­που έ­ξι (6) ά­το­μα α­πό το ψη­φο­δέλ­τιο του Τα­τού­λη έ­χουν κά­νει την …κί­νη­σή τους για να δι­εκ­δι­κή­σουν την Πε­ρι­φέ­ρεια.
    @. Ο Τα­τού­λης έ­χει 31 ε­κλεγ­μέ­νους στο Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, σε σύ­νο­λο 51!
    @. Οι 20 εί­ναι θε­σμι­κά η αν­τι­πο­λί­τευ­ση.
    @. Σε ε­πί­πε­δο “Π. Σ” ί­σως εί­ναι και πε­ρισ­σό­τε­ροι α­φού έ­χουν γί­νει “κου­λου­βά­χα­τα”!
    @. Δη­λα­δή οι του Δρά­κου εί­ναι εν…δυ­νά­μει υ­πο­ψή­φιοι Σύμ­βου­λοι του Τα­τού­λη, κά­ποι­οι της συμ­πο­λί­τευ­σης εί­ναι εν ό­ψη δι­κού τους ψη­φο­δελ­τί­ου, κά­ποι­οι άλ­λοι ή­δη έ­χουν “συμ­φω­νή­σει” με τον Γιά­ννη Μα­νώ­λη…!
    @. Πάν­τως οι “6″ του ΠΑ­ΣΟΚ (που σή­με­ρα έ­χουν και πά­λι συ­νάν­τη­ση στη Χα­ρι­λά­ου) ψη­φί­ζουν τα πάν­τα μέ­χρι στιγ­μής στο “Π. Δ” , ε­νώ πα­ράλ­λη­λα εί­ναι και …μελ­λον­τι­κά αν­τί­πα­λοι στις ε­κλο­γές. Ό­μως θα εί­ναι “μα­ζί” μέ­χρι το φθι­νό­πω­ρο που θα πα­ρα­δώ­σουν στους …νε­ο­ε­κλε­γέν­τες α­πό τις ε­κλο­γές του Μα­ΐ­ου!
    @. Ο πρό­ε­δρος Που­λο­κέ­φα­λος, έ­χει χά­σει το μέ­τρη­μα!
    @. Τυ­πι­κός με την πα­ραί­τη­ση Μπού­κλη α­πό Γραμ­μα­τέ­ας του Προ­ε­δρεί­ου, έ­κα­νε τις ε­νέρ­γει­ες και …ψη­φί­στη­κε ο νέ­ος!
    @. Για τον Αν­τι­πρό­ε­δρο Α. Κο­τσι­ό­που­λο, δεν του εί­πε κα­νέ­νας ό­τι θέ­λει αν­τι­κα­τά­στα­ση α­φού α­που­σιά­ζει συ­νε­χώς;
    @. Αν ή­ταν πάν­τως …α­που­σι­ο­λό­γος στο Γυ­μνά­σιο οι μα­θη­τές θα ή­ταν …ευ­τυ­χι­σμέ­νοι α­φού οι…κο­πα­να­τζή­δες δεν παίρ­νουν α­που­σί­ες και έ­τσι δεν κιν­δυ­νεύ­ουν να μεί­νουν στην ί­δια τά­ξη!
    @. Στην Κα­λα­μά­τα …άλ­λο μπά­χα­λο!
    @. Οι Α­ΝΕΛ έ­σπευ­σαν να δη­λώ­σουν τον Μά­κα­ρη, ως υ­πο­ψή­φιο Δή­μαρ­χο πριν αυ­τός λά­βει την στή­ρι­ξη του Δι­κτύ­ου και κατ´ ε­πέ­κτα­ση του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ!
    @. Άν­τε να τε­λει­ώ­νει και αυ­τή η δι­α­δι­κα­σί­α του
    Δι­κτύ­ου των Πο­λι­τών, δι­ό­τι οι “δη­μο­κρά­τες” των Α­ΝΕΛ άρ­χι­σαν ε­πι­θέ­σεις σε δη­μο­σι­ο­γρά­φους οι ο­ποί­οι δεν γρά­φουν ό­πως αυ­τοί τα θέ­λουν.
    @. Ό­ταν λέ­με “αυ­τοί” εν­νο­ού­με “αυ­τόν” που βλέ­πει την πο­λι­τι­κή σαν “πα­τε­ρί­τσα” στη δου­λειά του!
    @. Φυ­σι­κά θα εί­ναι δη­μο­σι­ο­γρα­φι­κή βλα­κεί­α να α­σχο­λη­θεί κά­ποι­ος με τον …α­γα­να­κτι­σμέ­νο που θε­ω­ρεί πως έ­χει πο­λι­τι­κή…ύ­παρ­ξη!
    @. Δεν κα­τα­λα­βαί­νει πως η δι­α­δι­κα­σί­α στή­ρι­ξης του Μά­κα­ρη, α­πό το Δί­κτυ­ο Πο­λι­τών εί­ναι ε­ξό­χως δύ­σκο­λη και σο­βα­ρή.
    @. Πο­σώς εν­δι­α­φέ­ρει τους δη­μο­σι­ο­γρά­φους η κα­τά­λη­ξη των συ­ζη­τή­σε­ων.
    @. Τους εν­δι­α­φέ­ρει ό­μως αυ­τή κα­θε­αυ­τή η συ­ζή­τη­ση για την ε­νη­μέ­ρω­ση των πο­λι­τών!
    @. Αν ο εν λό­γω κύ­ριος εν­δι­α­φέ­ρε­ται για το αν έ­χει το πά­νω χέ­ρι το Δί­κτυ­ο ή οι Α­ΝΕΛ με τους ο­ποί­ους ί­σως δι­εκ­δι­κή­σει και κα­μί­α …Αν­τι­δη­μαρ­χί­α (αν φυ­σι­κά ε­κλε­γεί πρώ­τα ως Σύμ­βου­λος) εί­ναι δι­κό του πρό­βλη­μα!
    @. Ό­σο για τις …κραυ­γές του στα Δι­κα­στή­ρια πε­ρί των συ­ναν­τή­σε­ων του Μά­κα­ρη, ας τα βρει με τον ί­διο τον Μά­κα­ρη που δεν τον ρω­τά­ει!
    @. Φυ­σι­κά δεν θέ­λου­με να α­σχο­λη­θού­με και με την συ­νάν­τη­ση που έ­γι­νε πριν δε­κα­πέν­τε μέ­ρες σε τα­βερ­νού­λα στη Μα­ρί­να (Δυ­τι­κό Λι­μά­νι) για Πε­ρι­φέ­ρεια …με­ριά!
    @. Για να κα­τα­λά­βει ο εν λό­γω…φω­να­κλάς, δεν εν­δι­α­φέ­ρει τον δη­μο­σι­ο­γρά­φο το τι έ­φα­γαν και το τι ή­πιαν.­.!
    @. Ε­πί της ου­σί­ας ό­μως της συ­ζή­τη­σης δεν προ­κύ­πτει εί­δη­ση και γι’ αυ­τό δεν α­σχο­λή­θη­κε κα­νέ­νας!
    @. Άν­τε ρε παι­διά πάρ­τε α­πο­φά­σεις ε­σείς που ξέ­ρε­τε για­τί στο τέ­λος θα δί­νε­τε ε­ξη­γή­σεις σε κά­θε ά­σχε­το και …φα­να­τι­κό !
    Ο...Αστρίτης
    http://www.farenews.gr/?p=39551

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου