Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παραιτείτε την Δευτέρα ο Π. Αλευράς


Παραιτείτε την Δευτέρα ο Π. Αλευράς 27/03/2014
aleuras112Την πα­ραί­τη­σή του έ­κα­νε γνω­στή α­πό το α­ξί­ω­μα του αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Μεσ­ση­νί­ας ο Πα­να­γι­ώ­της Α­λευ­ράς κα­τά την προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη ση­με­ρι­νή συ­νέν­τευ­ξη τύ­που που έ­δω­σε στα ΜΜΕ για τρέ­χον­τα θέ­μα­τα της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Ε­νό­τη­τας.
Ο κ. Α­λευ­ράς δή­λω­σε ό­τι θα υ­πο­βά­λει την πα­ραί­τη­ση του την Δευ­τέ­ρα, και έ­κα­νε έ­να πρώ­το α­πο­λο­γι­σμό των πε­πραγ­μέ­νων του στην Πε­ρι­φε­ρεια­κή Ε­νό­τη­τα Μεσ­ση­νί­ας, α­να­φέ­ρον­τας ό­τι με συλ­λο­γι­κή προ­σπά­θεια κα­τα­φέ­ρα­με να αλ­λά­ξου­με την ει­κό­να της Μεσ­ση­νί­ας.
Ο κ. Α­λευ­ράς στις δι­α­φω­νί­ες που εί­χε με τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη το­νί­ζον­τας ό­τι τρεις ή­ταν οι πε­ρι­πτώ­σεις στις ο­ποί­ες αν­τέ­δρα­σε έν­το­να και οι ο­ποί­ες εί­ναι: για το Λι­γνι­τω­ρυ­χεί­ο στη Κο­ρώ­νη, για το σκου­πι­δο­ερ­γο­στά­σιο στην Καλ­λιρ­ρό­η και τέ­λος η ε­πι­λο­γή του κ. Τα­τού­λη να ζη­τή­σει την στή­ρι­ξη της ΝΔ.
Α­ξι­ο­ση­μεί­ω­το εί­ναι ό­τι η ό­λη ο­μι­λί­α του κ. Α­λευ­ρά κι­νή­θη­κε σε υ­ψη­λό πο­λι­τι­κό ε­πί­πε­δο δί­χως χα­ρα­κτη­ρι­σμούς και ύ­βρεις.
Τέλος ο κ. Αλευράς άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου