Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 4ο συνεχόμενο κύπελλο στην Πύλο (φωτογραφίες)


Τελευταία Ενημέρωση: 30/03/2014
Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού με τον πιο εμφατικό τρόπο απέδειξαν ότι ήταν το μεγάλο φαβορί για το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών που διεξήχθει αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου. Έτσι μετέτραψαν τον σημερινό τελικό απέναντι στον Πανναξιακό , σε περίπατο και κατέκτησαν το Κύπελλο επικρατώντας με 3-0 σετ σε λιγότερο από 1,5 ώρα. Οι παίκτριες του Γιάννη ΝΙκολάκη δεν βρήκαν καμία αντίσταση και έτσι έγραψαν ιστορία κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα της Νάξου κέρδισε το χειροκρότημα στο κλειστό της Πύλου , καθως στην πρώτη της χρονιά παρουσία της στην Α΄1 κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και ταυτόχρονα να τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α'1.

Η πόλη της Πύλου κέρδισε το στοίχημα και με τη μεγάλη συνδρομή της Αστυνομίας κατάφερε να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την δύσκολη αποστολή της !

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου .

Οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-14 απέναντι στις "πρωτάρες"  σε μεγάλες διοργανώσεις ,κοπέλες του Πανναξιακού.

Οι κοπέλες του Ολυμπιακούς κατέκτησαν με μεγάλη ευκολία και το δεύτερο σετ με 25- 15,

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 3ο σετ με 25-21 και πήρε το κύπελλο Ελλάδος αρκετά εύκολα !

Το γυμναστήριο της Πύλου είναι και σήμερα κατάμεστο με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου