Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΑΠΟΣΤΕΩΜΕΝΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚ...

Πα.Σο.Κ. για Πελοπόννησο:
Γιαννακοπούλου ή Δέδες
κι αν δεν μας κάτσει... Τατούλης!

12/03
  • Αν δεν προκύψουν ικανά στοιχεία για αυτόνομη κάθοδο, τότε… Τατούλης!



Η χθε­σι­νή συ­νάν­τη­ση των στε­λε­χών του ΠΑ­ΣΟΚ της Πε­λο­πον­νή­σου στην Α­θή­να, υ­πό τον Πρό­ε­δρο Βαγ­γέ­λη Βε­νι­ζέ­λο, πε­ρι­έ­χει αυτή τη ση­μαν­τι­κή “εί­δη­ση”, όπως ανήρτησε το farenews και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του pelopsnews.


Το ΠΑ­ΣΟΚ θα δι­ε­νερ­γή­σει δη­μο­σκό­πη­ση στους πέν­τε (5) Νο­μούς της Πε­λο­πον­νή­σου, προ­κει­μέ­νου να δι­α­πι­στώ­σει ποι­ος εί­ναι .­.. Αυ­τός, τον ο­ποί­ο θέ­λουν οι Πε­λο­πον­νή­σιοι!


Θα τε­θούν στη δι­ά­θε­ση των πο­λι­τών πε­ρί­που δέ­κα(10) ο­νό­μα­τα, στε­λε­χών του ΠΑ­ΣΟΚ με­τα­ξύ των ο­ποί­ων θα εί­ναι ο Γιώργος Δέ­δες και η Νάν­τια Γι­αν­να­κο­πού­λου!


Α­ξί­ζει πάν­τως να ση­μει­ω­θεί πως η κ. Γι­αν­να­κο­πού­λου δεν ε­πι­θυ­μεί να εί­ναι υ­πο­ψή­φια Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης και ού­τε ή­θε­λε να συμ­πε­ρι­λη­φθεί το ό­νο­μά της σε ο­ποι­α­δή­πο­τε δη­μο­σκό­πη­ση!


Πα­ρό­λα αυ­τά, με α­πό­φα­ση του Γραμ­μα­τέ­α Νί­κου Αν­δρου­λά­κη θα τε­θεί και το δι­κό της ό­νο­μα!


Η α­πό­φα­ση αυ­τή του Προ­έ­δρου, για δι­ε­νέρ­γεια δη­μο­σκό­πη­σης, πάρ­θη­κε κά­τω α­πό τις συν­θή­κες που δι­α­μορ­φώ­θη­καν α­πό τις το­πο­θε­τή­σεις των πα­ρευ­ρι­σκο­μέ­νων στε­λε­χών!


Συγ­κε­κρι­μέ­να οι πε­ρισ­σό­τε­ροι που αν­τι­δρούν στην στή­ρι­ξη Τα­τού­λη δεν εί­χαν ε­ναλ­λα­κτι­κή λύ­ση και πρό­τα­ση!


Η χα­λα­ρή πρό­τα­ση στην ε­πι­λο­γή του Γι­ώρ­γου Δέ­δε, βρή­κε την αν­τι­με­τώ­πι­ση πολ­λών, με την αι­τι­ο­λό­γη­ση πως δεν έ­χει ού­τε την α­να­γνω­ρι­σι­μό­τη­τα στην Πε­λο­πόν­νη­σο, ού­τε την ι­κα­νό­τη­τα συγ­κέν­τρω­σης υ­πο­ψη­φί­ων συμ­βού­λων!


Ο κ. Βε­νι­ζέ­λος σε ό­τι εί­χε να κά­νει με τα δη­μο­σι­εύ­μα­τα πε­ρί σκαν­δά­λων Τα­τού­λη, εν­τυ­πω­σι­ά­στη­κε πε­ρισ­σό­τε­ρο με την “α­δρά­νεια” των Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών οι ο­ποί­οι τό­σο και­ρό δεν τα κα­τήγ­γει­λαν στις δι­κα­στι­κές αρ­χές, πα­ρά στην ου­σί­α των κα­ταγ­γε­λι­ών! Μά­λι­στα έ­θε­σε το ε­ρώ­τη­μα και δεν πή­ρε α­πάν­τη­ση. Του­λά­χι­στον πει­στι­κή!


Εί­ναι σί­γου­ρο πως τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα της δη­μο­σκό­πη­σης δεν θα “ε­ξε­τα­στούν” ως προς το ποι­ός θα εί­ναι πρώ­τος! Αν­τί­θε­τα θα ε­ξε­τα­στεί λε­πτο­με­ρώς στο ε­άν, θα έ­χει πι­θα­νό­τη­τες για .­..έ­στω α­ξι­ο­πρε­πή εμ­φά­νι­ση!


Έ­να άλ­λο ση­μαν­τι­κό στοι­χεί­ο α­πό τη χτε­σι­νή συ­νάν­τη­ση της Α­θή­νας ή­ταν η α­πάν­τη­ση που δό­θη­κε στον Βε­νι­ζέ­λο, ό­ταν τέ­θη­κε το ε­ρώ­τη­μα .­..το τι θα γί­νει την δεύ­τε­ρη Κυ­ρια­κή!


Φέ­ρε­ται πως α­πάν­τη­σε ο εν .­..δυ­νά­μει Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Γ. Δέ­δες, ο ο­ποί­ος εί­πε πως θα στη­ρί­ξου­με την δεύ­τε­ρη Κυ­ρια­κή τον .­..Τα­τού­λη!


Η έκ­πλη­ξη του προ­έ­δρου ή­ταν με­γά­λη και α­να­ρω­τή­θη­κε, πως τό­τε για­τί να μη πά­με α­πό την .­..πρώ­τη μα­ζί του!


Κά­τω α­πό τις συν­θή­κες που δι­α­μορ­φώ­νον­ται εί­ναι σί­γου­ρο πως τε­λι­κά το ΠΑ­ΣΟΚ θα στη­ρί­ξει τον Τα­τού­λη, ε­κτός κι αν η δη­μο­σκό­πη­ση “δεί­ξει” πρό­σω­πο ι­κα­νό και να έ­χει την δυ­να­τό­τη­τα για παρουσία που δεν θα εκθέσει το κόμμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου