Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ο δε κ. Αλευράς, άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς έχει εκλεγεί.

ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Τατούλης σε Πουλά, Δέδε, Αλευρά, Πουλοκέφαλο: «Φυγέτε δεν σας θέλω»

 11/03
Τις παραιτήσεις των αντιπεριφερειαρχών Ανδρέα Πουλά, Γιώργου Δέδε και Παναγιώτη Αλευρά, καθώς και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πουλοκέφαλου, ζήτησε στη συνεδρίαση  της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, καθώς και οι  τέσσερις έχουν αντιδράσει στην στήριξη του κ. Τατούλη στις επερχόμενες εκλογές.
 
Ο κ. Τατούλης, επέλεξε ο ίδιος να βάλει τέλος στα σίριαλ που ήθελαν να εξαναγκάζονται σε παραίτηση οι «4», ζητώντας τους ευθέως τις παραιτήσεις τους, με το σκεπτικό πως δεν μπορεί να συνεχίσει με άτομα σε καίριες θέσεις που πλέον δεν τον στηρίζουν.
 
Ο κ. Πουλάς, την ίδια στιγμή παραιτήθηκε της θέσεώς του και μάλιστα η Περιφερειακή Αρχή, προχώρησε την ίδια στιγμή στην αντικατάστασή του, από τον κ. Φάνη Στεφανόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον «προθάλαμο» περίμεναν και οι αντικαταστάτες των υπολοίπων , όμως οι άλλοι 3 τήρησαν στάση αναμονής.

Ο δε κ. Δέδες είπε ότι θα αποφασίσει αυτός για το χρόνο παραίτησής του, ο κ, Πουλοκέφαλος ότι θα το σκεφτεί και πιθανότατα θα το πράξει μέχρι την επόμενη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο δε κ. Αλευράς, άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς έχει εκλεγεί.
 
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το θερμόμετρο στο στρατόπεδο Τατούλη ανεβαίνει επικίνδυνα και τα θερμά επεισόδια έχουν ήδη ξεκινήσει.
 

------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


---------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου