Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ: ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΚΙΝΑ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ – (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Δημοσιεύθηκε: 04/03/2014
PLOIA


Πριν από λίγα λεπτά, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο Ουκρανούς συνοριοφύλακες, μετέδωσε την πληροφορία ότι ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στα στενά του Κερτς.
Τα στενά του Κερτς είναι η στενή λωρίδα που χωρίζουν την Κριμαία από την Ρωσία


Προηγούμενη ενημερωση:
Τεταμένο είναι το κλίμα στη στρατιωτική βάση του Μπελμπέκ, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο Ρώσων στρατιωτών, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά το ειδησεογραφικό πρακτορείο Assosiated Press, Ρώσοι κομάντος έριξαν προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όταν 300 Ουκρανοί στρατιώτες προσπάθησαν να επανακαταβάλουν τις θέσεις τους.
Οι ρωσικές δυνάμεις προειδοποίησαν ότι θα πυροβολήσουν κατά των Ουκρανών αν συνεχίσουν την πορεία τους.
MP
Την ίδια ώρα στρατιωτικό προσωπικό, που πιστεύεται ότι είναι Ρώσοι, κάνουν πορεία στο Περεβαλνόγιε κοντά στη Συμφερούπολη.
Τελικά οι Ρώσοι δέχθηκαν δέκα από τους στρατιώτες να καταλάβουν θέσεις στην κατειλημμένη βάση αλλά περιμένουν, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του TIME, εντολές από τη Μόσχα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ 

kina
Μετά τον σαφή υπαινιγμό του State Department για «εμπάργκο» της Αμερικής στην Ρωσία, η Κίνα πήρε σθεναρά την θέση των Ρώσων. Όπως αναφέρουν τα Ρωσικά πρακτορεία οι κινεζικές αρχές είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα του «βέτο» εάν οποιαδήποτε απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στραφεί εναντίον της Ρωσίας. Επιπλέον η Κίνα μπορεί να ζητήσει να επιστραφεί και μάλιστα σε χρυσό όλο το χρέος που έχει η Αμερική. Αυτό μεταδίδουν τα Ρωσικά πρακτορεία τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας επίσης πως η Αμερική δεν θα μπορέσει να ξεχρεώσει την Κίνα καθώς ο χρυσός που έχει, δεν είναι αρκετός για να εξοφλήσει το χρέος της.
ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΚΙΝΑ – ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΑΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Με «κραχ» του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ απειλεί η Μόσχα σε περίπτωση κυρώσεων
Προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ πως ενδεχόμενες κυρώσεις σε βάρος της θα οδηγήσουν σε «κραχ του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος» απηύθυνε η Ρωσία.
Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Σεργκέι Γκλαζίεφ δήλωσε σήμερα ότι αν η Ουάσιγκτον επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, η Ρωσία είναι πιθανόν να αναγκασθεί να εγκαταλείψει το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς και να αρνηθεί να αποπληρώσει τα δάνειά της προς τις αμερικανικές τράπεζες.
Ο Γκλαζίεφ, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από τη ρωσική ηγεσία για τη διατύπωση σκληρών θέσεων χωρίς ωστόσο να συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ανέφερε ότι εάν η Ουάσινγκτον παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία ρωσικών επιχειρήσεων και ιδιωτών, η Μόσχα θα συστήσει στους κατόχους αμερικανικών αξιών να τις πουλήσουν.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Ρωσίας – ΝΑΤΟ μετά τις προειδοποιήσεις Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ – Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται στους Ρώσους
ΕΓΡΑΨΕ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ 1-0!!!Μπλόφα του Πούτιν το τελεσίγραφο, ή τακτική των Κατασκόπων της KGB!!!
Ακυρώνει την έκπτωση φυσικού αερίου στην Ουκρανία η Μόσχα
ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ – ΣΤΟΥΣ 16.000 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ “ΚΛΑΙΝΕ” ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 04/03/2014
eikona1


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ ./Σταφυλά Π
Σε πολλές μονές των δύο ορθόδοξων χωρών παρατηρείται έντονα αυτό το διάστημα αυτό το δυσεξήγητο φαινόμενο.Πολλοί μιλούν για σημείο αλλά και για παγκόσμια επερχόμενα γεγονότα.
eikona2
eikona3
eikona4
eikona5
Μέσα και στις δυο χώρες το φαινόμενο παρατηρείται σε εικόνες μιας δωδεκάδας μονών, λέει ο Tomasz Terlikowski σε πολωνικό ορθόδοξο site. Η τηλεόραση τόσο στην Πολωνία όσο και στη Ρωσία παρουσιάζει εκτενή ρεπορτάζ για το θέμα. Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι παρατηρείται ένας συγχρονισμός στην εκδήλωση του φαινομένου.
“Μπορεί να προοιωνίζει άσχημες εξελίξεις;” αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου αφού στην Ορθόδοξη Εκκλησία ανάλογα σημεία ερμηνεύονται ως θεοσημείες και υπερφυσικά γεγονότα που καλούν σε μετάνοια και προδικάζουν δύσκολους καιρούς. Οι δακρυροούσες εικόνες θεωρούνται θαυματουργές και αποτελούν μέρος της Ορθόδοξης παράδοσης ενώ τιμώνται ιδιαίτερα από τους πιστούς.
Δακρυροούσες εικόνες αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε Rostov-sur -le-Don ,Οδησσό, Rivne , Novokuznetsk.
Ανάλογα φαινόμενα τέτοιας κλίμακας είχαν παρατηρηθεί μόνο τις παραμονές της εκδήλωσης της Οκτωβριανής Επανάστασης και πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Πρόκειται για σημείο επερχόμενου πολέμου;
Αν και οι ερμηνείες που δίνονται είναι κατά το δοκούν,- αναλόγως σε ποιά σκοπιά το βλέπει ο καθένας- και σ΄αυτήν την περίπτωση πολλοί επιχειρούν να οικειοποιηθούν τη θεία δύναμη.
Ανάλογες θεοσημείες πολύ σοβαρού χαρακτήρα συνέβαιναν στην Δαμασκό επί σειρά ετών πριν την εκδήλωση του πολύνεκρου πολέμου.Όμως τους προφήτες, τα σημεία όπως και τους ποιητές σπάνια οι σύγχρονοί τους τους ακούνε και ακόμη πολύ λιγότερο όλοι είμαστε σε θέση να τους ερμηνεύσουμε.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου