Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Video. Χρηματοδοτικές προτάσεις Αρτέμη Σώρρα στο Νίκα

Ο Δήμος Καλαμάτας υπερθεματίζει για την οικονομική πρόταση
Συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, με αντικείμενο τη χρηματοδοτικές προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα
Συνάντηση μιας ολόκληρης ώρας είχαν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, αλλά και στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου, με εκπροσώπους του Αρτέμη Σώρρα, με αντικείμενο χρηματοδοτικές του προτάσεις.
Η συζήτηση έγινε στο δημαρχείο της Καλαμάτας και όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του δήμου «Υπήρξε διάλογος μιας ώρας με συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις».
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις σχετικά με το θέμα της συζήτηση από τον εκπρόσωπου του Αρτέμη Σώρρα κο Γιάννη Καλογερόπουλο:

Παρόν στη συνάντηση μάλιστα, ήταν και ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος τόνισε ότι «έχουμε υποχρέωση να καθοδηγούμε σωστά τον κόσμο και αυτή είναι υποχρέωση όλων των φορέων. Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικές Υπηρεσίες έχουν υποχρέωση να τηρούν τους νόμους της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας μας. Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου και η Υπηρεσία Οικονομικών θα  συμμετάσχουν σε επιστημονική συζήτηση με νομικούς και οικονομολόγους της ομάδας του κ. Σώρρα. Είναι προφανές ότι ο Δήμος υπερθεματίζει για την οικονομική πρόταση και μελετητικά είναι έτοιμος για έργα εκατομμυρίων ευρώ, υπό την αυστηρή προϋπόθεση τήρησης του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του Δήμου».
Εντωμεταξύ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν από την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι του Αρτέμη Σώρρα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου (φωτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου