Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Περιφέρεια ο Πατσαρίνος την πολιτική και Πελοποννησιακή Αντιπολίτευση και ο Βουδούρης τις… Τατουλοκαταγγελίες. Η πολιτική καταγγελία της Σ. Αποστολόπουλου του Δημου Πύλου, για τις… “υπερβάσεις” του Καφαντάροβιτς!

Στην Περιφέρεια ο Πατσαρίνος την πολιτική και Πελοποννησιακή Αντιπολίτευση και ο Βουδούρης τις… Τατουλοκαταγγελίες. Η πολιτική καταγγελία της Σ. Αποστολόπουλου του Δημου Πύλου, για τις… “υπερβάσεις” του Καφαντάροβιτς! 03/09/2014
3 Σε­πτέμ­βρη ´14
@. Σι­γά την πο­λι­τι­κή α­πώ­λεια!
@. “Ξη­λώ­νε­ται το σύ­στη­μα Τα­τού­λη” εί­πε ο Οδ. Βου­δού­ρης ε­πει­δή δι­καί­ως έ­γι­νε δε­κτή η έν­στα­ση κα­τά του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βού­λου Ν. Γι­αν­να­κό­που­λου και έ­χα­σε την έ­δρα του!
@. Ε­δώ δεν .­..ί­δρω­σε κα­νέ­νας που έ­χα­σε α­πό έν­στα­ση,  μια Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης την ε­κλο­γή της (Β. Αι­γαί­ο), θα στε­να­χω­ρη­θεί ο Τα­τού­λης, που για μια πεν­τα­ε­τί­α (χά­ρη του.­..Βου­δού­ρη και του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ) θα εί­ναι .­..Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης!
@. Ό­μως δυ­ο ση­μεί­α έ­χουν εν­δι­α­φέ­ρον.
@. Το έ­να εί­ναι, πως τον Γι­αν­να­κό­που­λο, τον ψή­φι­σαν οι πο­λί­τες και ε­ξε­λέ­γη!
@. Το δεύ­τε­ρο εί­ναι, πως Πε­ρι­φε­ρεια­κά και Πο­λι­τι­κά, ο Νί­κος Πα­τσα­ρί­νος έ­χει ου­σι­α­στι­κό λό­γο στην πα­ρά­τα­ξη του κ. Βου­δού­ρη.
@. Φά­νη­κε α­πό την πρώ­τη του α­να­κοί­νω­ση. Ό­πως ε­πί­σης και στα δυ­ο χρό­νια της προ­η­γού­με­νης θη­τεί­ας του στο Π. Σ.
@. Αν εί­ναι λοι­πόν, η συ­νέ­χεια στην Πε­ρι­φέ­ρεια να “ε­πι­κεν­τρω­θεί” σε μια προ­σω­πι­κή δι­α­μά­χη κα­τα­λα­βαί­νει κα­νείς πως α­να­μέ­νε­ται νέ­ος πεν­τα­ε­τής.­.. πε­ρί­πα­τος Τα­τού­λη!
@. Το θέ­μα εί­ναι οι πο­λι­τι­κές που ε­φαρ­μό­ζον­ται και δευ­τε­ρευ­όν­τως έ­ως α­δι­ά­φο­ρες οι προ­σω­πι­κές κόν­τρες.
@. Πα­ρά­δειγ­μα η α­να­κοί­νω­ση της Δη­μο­τι­κής Συμ­βού­λου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος Σο­φί­ας Α­πο­στο­λο­πού­λου (της Λα­ϊ­κής Συ­σπεί­ρω­σης), για τον Δή­μαρ­χο Δ. Κα­φαν­τά­ρη!
@. Δι­α­βά­ζου­με πως για να “πε­ρά­σει” την Πε­ρι­βαν­το­λο­γι­κή για λι­μά­νι στο Βα­σι­λί­τσι Κο­ρώ­νης, που θα ε­ξυ­πη­ρε­τεί μό­νο έ­να κό­τε­ρο ε­νός Ο­λι­γάρ­χη, έ­κα­νε τρί­α(3) Δη­μο­τι­κά Συμ­βού­λια μέ­σα σε .­..μια (1) ώ­ρα!
@. Μό­νο και μό­νο για να πε­ρά­σει με σχε­τι­κή πλει­ο­ψη­φί­α!
@. Ο Κυ­ρια­κού του αντ1, στην Ε­πί­δαυ­ρο που έ­ρι­ξε μπε­τά για να .­..παρ­κά­ρει το σκά­φος, “έ­φα­γε” τε­λε­σί­δι­κα .­..4χρονια!
@. Τό­τε εί­παν πως ή­ταν.­..πα­λα­βός ο Ει­σαγ­γε­λέ­ας και οι Δι­κα­στές!
@. Οι Μεσ­σή­νιοι εί­ναι.­..γνω­στι­κοί;
@. Μή­πως πράγ­μα­τι ο Κα­φαν­τά­ρης ως .­..Κα­φαν­τά­ρο­βιτς εί­ναι υ­πε­ρά­νω.­.­.;
@. Βέ­βαι­α για τον ι­διο Ολιγάρχη ειχε …μεταφέρει το Δημαρχείο στη Βίλα για ένα…γάμο.
@. Για ένα …ιδιόκτητο λιμανάκι θα σκάσει;


http://www.farenews.gr/?p=53610

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου