Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

επισκέφθηκε το Μελισσοχώρι, όπου προσκύνησε τον τάφο του ηρωικού Ταγματάρχη.Κουτήφαρη Αντώνιο, με καταγωγή από το Σταυροπήγιο

ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ

Στο Κιλκίς ο Δ. Γιαννημάρας

25/06
Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ιστορική μάχη Κιλκίς – Λαχανά, παρευρέθηκε στις 21 Ιουνίου 2013 ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας, προσκεκλημένος του Δήμου Κιλκίς, προκειμένου να τιμήσουν στο πρόσωπό του τον πεσόντα Έλληνα αξιωματικό στη Μάχη, Ταγματάρχη Κουτήφαρη Αντώνιο, με καταγωγή από το Σταυροπήγιο που πολέμησε γενναία, θυσιάζοντας τον εαυτό του για την απελευθέρωση του Κιλκίς.
Στο πλαίσιο του προγράμματος των επετειακών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Μάχης Κιλκίς-Λαχανά, παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων και επισκέφθηκε το Μελισσοχώρι, όπου προσκύνησε τον τάφο του ηρωικού Ταγματάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου