Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Πύλος, η Μεθώνη, η Φοινικούντα και η Κορώνη ήταν οι περιοχές που επισκέφτηκαν οι τουριστικοί πράκτορες.


Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με την Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και το Δήμο Μεσσήνης ξενάγησαν ομάδα τουριστικών πρακτόρων, κατά τη διάρκεια fam trip του Τ.Ο Springer Reisen και της αεροπορικής εταιρείας... Flyniki.

Το τουριστικό γραφείο Springer Reisen (με έδρα τη νότιο Αυστρία, με μεγάλο δίκτυο τουριστικών γραφείων και με παρουσία 90 ετών στο χώρο του τουρισμού, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Flyniki, η οποία επιμήκυνε τις πτήσεις Βιέννη-Καλαμάτα μέχρι 21/11/2013 (και έναρξη από 6/3/2014) και το Costa Navarino, διοργάνωσαν fam trip επτά ατόμων με σκοπό την προώθηση προγραμμάτων για ταξίδια γκολφ και αναψυχή στο νομό Μεσσηνίας.

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, εκπροσωπούμενος από το Μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κα Έλεν Διπλάρη, ανέλαβε και ξενάγησε τους επισκέπτες.

Η Πύλος, η Μεθώνη, η Φοινικούντα και η Κορώνη ήταν οι περιοχές που επισκέφτηκαν οι τουριστικοί πράκτορες. Στη διάρκεια της ξενάγησης ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα, τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, την παράδοση και τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής.Ενώ σε μια σύντομη στάση πριν το αεροδρόμιο γεύτηκαν παραδοσιακές τοπικές γεύσεις.

Ενθουσιασμένοι από την ομορφιά του τοπίου, οι επισκέπτες δε σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους. Στη σύντομη αυτή περιήγηση, κοινή διαπίστωση ήταν ότι βρίσκονται σε ένα πανέμορφο τόπο, τον οποίο σίγουρα θα επισκεφτούν ξανά αλλά και θα προτείνουν στους πελάτες τους!
 
 
 
 
 
 
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου