Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Περιφερειακό Συμβούλιο με “εσωτερικό” ενδιαφέρον. 24/02/2014
periferia ktirioΑ­να­μέ­νε­ται ΠΑ­ΣΟ­Κι­κή .­..προ­πε­ρι­φε­ρεια­κή σύ­σκε­ψη και”αν­τε­πί­θε­ση”­.­..τα­του­λι­κών. Νέ­α δη­μο­σκό­πη­ση σήμερα για τελικές αποφάσεις…!
Ξε­χω­ρι­στό θα εί­ναι το ση­με­ρι­νό Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Πε­λο­πον­νή­σου!
Α­να­μέ­νε­ται να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σε κλί­μα .­..κα­χυ­πο­ψί­ας και έλ­λει­ψης εμ­πι­στο­σύ­νης, με­τα­ξύ του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρου Τα­τού­λη και των πε­ρισ­σό­τε­ρων Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών και συμ­βού­λων της πλει­ο­ψη­φί­ας.
Ο προ­φα­νής λό­γος της α­ό­ρι­στης, αλ­λά υ­παρ­κτής στή­ρι­ξης του Τα­τού­λη α­πό τη Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α έ­χει δη­μι­ουρ­γή­σει συν­θή­κες α­μοι­βαί­ας αμ­φι­σβή­τη­σης, η ο­ποί­α εν­δέ­χε­ται να εκ­φρα­στεί ί­σως και σή­με­ρα, για πρώ­τη φο­ρά δη­μο­σί­ως!
Οι ε­κλεγ­μέ­νοι Σύμ­βου­λοι, κα­τα­βά­λουν προ­σπά­θεια να εμ­φα­νι­στούν ως.­..πα­κέ­το δυ­να­μι­κής πα­ρου­σί­ας. Αυ­τό ό­μως εί­ναι και λά­θος και .­..αν­τι­με­τω­πί­σι­μο α­πό τον Τα­τού­λη!
Ο τε­λευ­ταί­ος έ­χει ε­νη­με­ρω­θεί για εν­δε­χό­με­νη “σύ­σκε­ψή” τους, πριν το Πε­ρι­φε­ρεια­κό και ε­τοι­μά­ζει .­..με­ρι­κή αν­τί­δρα­ση. Ί­σως και μέ­σα στην συ­νε­δρί­α­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού!
Το ε­πι­χεί­ρη­μα θα εί­ναι πως μέ­χρι τώ­ρα ή­ταν οι .­..προ­πα­γαν­δι­στές της Πε­ρι­φε­ρεια­κής η­γε­σί­ας Τα­τού­λη, ε­νώ τώ­ρα με την μεί­ω­ση των δυ­νά­με­ων του ΠΑ­ΣΟΚ αν­τι­δρούν για να δι­α­τη­ρή­σουν τις .­..θέ­σεις τους!
Η ε­ξώ­θη­ση σε πα­ραί­τη­ση ό­σων.­..δι­α­φω­νούν εί­ναι έ­να ε­πι­χεί­ρη­μα α­κό­μη, το ο­ποί­ο θα ε­πι­κεν­τρω­θεί ά­με­σα σε Α­λευ­ρά, Που­λο­κέ­φα­λο και Που­λά και έμ­με­σα στον Δέ­δε τον ο­ποί­ο θε­ω­ρούν ως υ­πο­κι­νη­τή και “αρ­χη­γό” της .­..ο­μά­δας!
Α­νε­ξάρ­τη­τα το βαθ­μό α­λή­θειας για κά­τι τέ­τοι­ο, αν πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η συ­νάν­τη­ση θα δώ­σει ι­σχυ­ρό ε­πι­χεί­ρη­μα στον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη.
Α­πό την άλ­λη ό­μως εί­ναι σε ό­λους γνω­στό πως ό­σοι τε­θούν στη “δι­ά­θε­ση” της νέ­ας ε­κλο­γι­κής προ­σπά­θεια θα εί­ναι στο ψη­φο­δέλ­τιο, δι­εκ­δι­κών­τας την ε­κλο­γή τους με σταυ­ρό προ­τί­μη­σης!
Ε­πί­σης εί­ναι γνω­στό πως οι νέ­οι Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες των πέν­τε Ε­νο­τή­των θα εί­ναι στε­λέ­χη της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας.
Το ό­τι α­πο­τε­λεί “ε­φτα­σφρά­γι­στο” μυ­στι­κό η ο­νο­μα­το­λο­γί­α δεν έ­χει να κά­νει με την “ο­μά­δα” των εκ του ΠΑ­ΣΟΚ ση­με­ρι­νών ε­κλεγ­μέ­νων.
Έ­χει να κά­νει με τις ε­σω­τε­ρι­κές “μά­χες” που έ­χουν εκ­δη­λω­θεί στην Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α, ό­που σε κά­θε νο­μό δι­εκ­δι­κούν τη θέ­ση του Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη .­..δε­κά­δες στε­λέ­χη!
Α­ξί­ζει πάν­τως να ση­μει­ω­θεί η .­..ε­σπευ­σμέ­νη δη­μο­σκό­πη­ση που έ­χει πα­ραγ­γελ­θεί για σή­με­ρα και εί­ναι εν­δει­κτι­κό του εν­δι­α­φέ­ρον­τος α­πό πλευ­ράς Ν.Δ.
Ι­δι­αί­τε­ρο εν­δι­α­φέ­ρον έ­χουν τα ο­νό­μα­τα που θα.­..με­τρη­θούν!
Zorroastriς 
 
Στα μουλωχτά η στήριξη Τατούλη από ΠΑΣΟΚ και Ν. Δ! Μέσω Αντιπεριφερειαρχών το… μήνυμα στο λαό της Πελοποννήσου! Διάφορες και ομοιότητες μεταξύ Σγουρού-Τατούλη για την στήριξή τους! 24/02/2014
24 Φλεβάρη ´14
@. Πε­ρι­μέ­νουν αρ­κε­τοί να “δουν” α­να­κοι­νώ­σεις α­πό ΠΑ­ΣΟΚ και Ν. Δ για την “ε­πί­ση­μη” στή­ρι­ξη του Πέ­τρου Τα­τού­λη ως υ­πο­ψή­φιου Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου!
@. Μάλ­λον θα πε­ρι­μέ­νουν αρ­κε­τά!
@. Ί­σως και να μη το “δουν” ε­πι­σή­μως .­..πο­τέ!
@. Ο κύ­βος ό­μως.­.. ερ­ρί­φθη!
@. Ή­δη κά­ποι­οι ΝΔκρά­τες ε­τοι­μά­ζουν τα .­..κο­στού­μια των Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών!
@. Έ­χουν ει­δο­ποι­η­θεί!
@. Οι άλ­λοι, οι ΠΑ­ΣΟ­Κοι, οι ο­ποί­οι δεν θα .­..α­πο­σκιρ­τή­σουν, θα πά­νε με τον σταυ­ρό προ­τί­μη­σης ή του.­..μαρ­τυ­ρί­ου!
@. Ο­ρι­σμέ­νοι, ό­πως οι Α­λευ­ράς, Δέ­δες, Γι­αν­να­κού­ρας και Χει­βι­δό­που­λος βρί­σκον­ται σε κα­τά­στα­ση.­..α­να­μο­νής!
@. Εί­ναι σαν τους συγ­γε­νείς που πε­ρι­μέ­νουν στον προ­θά­λα­μο του βα­ριά α­σθε­νούς, να γί­νει το.­..θαύ­μα αν­τί του.­..α­να­πό­φε­κτου!
@. Και δεν φτά­νει αυ­τό!
@. Εί­ναι και οι άλ­λοι .­..συγ­γε­νείς που γνω­ρί­ζουν την.­..δι­α­θή­κη και τους κά­νουν “πλά­κα”!
@. Τους λέ­νε.­.­.”Για­τί πε­ρι­μέ­νε­τε; Για­τί δεν πα­ραι­τεί­στε;”
@. Βλέ­πε­τε ο .­..για­τρός (κυ­ρι­ο­λε­κτι­κά και με­τα­φο­ρι­κά) Π. Τα­τού­λης, δεν έ­χει το δη­μο­κρα­τι­κό θάρ­ρος να τους πει την .­..α­λή­θεια!
@. Για­τί ας πού­με να πα­ραι­τη­θεί ο Α­λευ­ράς;
@. Ο ο­ποί­ος μά­λι­στα, δεν “δι­ο­ρί­στη­κε” Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης. Ε­κλέ­χτη­κε με σταυ­ρό, ήρ­θε πρώ­τος με 11.500 σταυ­ρούς!
@. Ό­μως ο Τα­τού­λης, ε­πι­στρέ­φον­τας στον .­..φυ­σι­κό του χώ­ρο, δεν μπο­ρεί να έ­χει στην.­.. πρώ­τη γραμ­μή, τους πρώ­ην υ­πο­στη­ρι­κτές του, προ­ερ­χό­με­νους α­πό το ΠΑ­ΣΟΚ!
@. Ε­πί­σης δεν τολ­μά να τους πει και την α­λή­θεια, α­φού θέ­λει την “σφρα­γί­δα” ΠΑ­ΣΟΚ μα­ζί του, ώ­στε να δι­και­ο­λο­γεί το πο­λυ­κομ­μα­τι­κό ψη­φο­δέλ­τιο!
@. Έ­τσι πε­ρι­μέ­νει την κί­νη­ση α­πό τους ί­διους!
@. Να φύ­γουν μό­νοι τους!
@. Ε­πει­δή το.­..κα­θυ­στε­ρούν, ζη­τά μέ­σω “τρί­των” τις πα­ραι­τή­σεις τους!
@. Γνω­στές τα­κτι­κές της πα­λαι­ο­κομ­μα­τι­κής πρα­κτι­κής. Με προ­σω­πι­κή .­..εμ­πει­ρί­α!
@. Εί­ναι πάν­τως α­νο­η­σί­α να πα­ραι­τη­θούν και να τους .­..φορ­τώ­σουν εκ των υ­στέ­ρων ό­λες τις α­μαρ­τί­ες!
@. Οι πα­ραι­τή­σεις των αι­ρε­τών γί­νον­ται ό­ταν οι ί­διοι κρί­νουν πως πρέ­πει και ό­χι ό­ταν συμ­φέ­ρει τους άλ­λους!
@. Το ξέ­ρουν αυ­τό κα­λύ­τε­ρα οι ί­διοι. Αυ­τοί που προ­σπα­θούν να .­..πα­ραι­τή­σουν τους άλ­λους!
ΣΓΟΥ­ΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ­ΤΟΥ­ΛΗΣ
@. Δύ­ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες οι ο­ποί­οι ε­κλέ­χτη­καν το 2010 με την στή­ρι­ξη του ΠΑ­ΣΟΚ!
@. Ο έ­νας στην Ατ­τι­κή και ο άλ­λος στην Πε­λο­πόν­νη­σο!
@. Εί­χαν και οι δυ­ο α­πέ­ναν­τι τον τό­τε νε­ο­ε­κλε­γέν­τα Αρ­χη­γό της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά!
@. Έν­το­να τα πά­θη στο ε­σω­τε­ρι­κό της Ν. Δ το ο­ποί­ο “α­πο­τυ­πώ­θη­κε” στο α­πο­τέ­λε­σμα. Βε­βαί­ως και έ­να ΠΑ­ΣΟΚ που εί­χε κερ­δί­σει στις ε­κλο­γές λί­γους μή­νες νω­ρί­τε­ρα με 160 Βου­λευ­τές!
@. Τώ­ρα η Ν. Δ, εί­ναι πρώ­το κόμ­μα και έ­να ΠΑ­ΣΟΚ σχε­δόν .­..ε­ξα­φα­νι­σμέ­νο!
@. Οι δυ­ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες και πά­λι στο προ­σκή­νιο!
@. Η με­γά­λη δι­α­φο­ρά με­τα­ξύ τους εί­ναι ου­σι­ώ­δης!
@. Τον Σγου­ρό τον θέ­λουν οι Νε­ο­δη­μο­κρά­τες Δή­μαρ­χοι και προ­σπα­θούν να τον “ε­πι­βά­λουν” στο κόμ­μα τους…!
@. Τον Τατούλη τον θέλει το κόμμα και προσπαθεί να τον επιβάλει στους Δημάρχους και στους πολίτες της Πελοποννήσου!
@. Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει αρκετές συσκέψεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με αντικείμενο τον Τατούλη και τη στήριξή του…!
@. Για τον Σγουρό …καμία .
 ο αστριτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου