Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

34.000 ευρώ !!!! για μια θέση θέασης στην Πύλο


34.000 ευρώ για θέση θέας στην Πύλο 
 Γράφτηκε από την 


Το έργο διαμόρφωσης θέσης θέας στην είσοδο της Πύλου, προϋπολογισμού 34.000 ευρώ, δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στις 24 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τη διακήρυξη, το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 - 2013" και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 30 ημέρες.
Το έργο θα εκτελεστεί στην είσοδο της Πύλου, παραπλεύρως της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης.
Στην περιγραφή και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου αναφέρεται ότι «η μελέτη αφορά στη μετατροπή του υφιστάμενου πετρόκτιστου Π σε μία υπερυψωμένη προβλήτα που θα διεισδύει στη θάλασσα. Οι βασικές αρχές σχεδιασμού συμπεριλαμβάνουν: Πέργκολα, ντεκ, διάτρητο στηθαίο και μαρμάρινη στήλη. Η πέργκολα πρόκειται για μία απλή κατασκευή από μεταλλικές διατομές και ξύλινη πλήρωση. Οσον αφορά στο ντεκ προτείνεται η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου σε λωρίδες, οι οποίες θα καρφωθούν επί ξύλινου σκελετού καδρονιών. Θα καθαιρεθεί τμήμα του ήδη υπάρχοντος στηθαίου και θα αντικατασταθεί από στηθαίο απλού σχεδίου από λάμα. Η μαρμάρινη στήλη θα έχει διαστάσεις 90*150, θα τοποθετηθεί πάνω σε βάθρο, και θα φέρει το όνομα της πόλης. καθώς και το σήμα της (γρύπας)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου