Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την ημέρα που υψώθηκε το λάβαρο της Επ...

Video: Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την ημέρα που υψώθηκε το λάβαρο της Επανάστασης με οικονομική Κατοχή, κάτω από πολιτικό, γερμανικό ζυγό ως προτεκτοράτο του Βερολίνου
Δεν ήθελαν μεγάλη λαϊκή φιέστα, γιατί διαπραγματεύονται τις Πρέσπες 2 στο Αιγαίο
#crashradiogr #crashtvgr
Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821 δεν θα υπάρχουν γονείς και παιδάκια που θα κρατάνε γαλανόλευκες σημαίες στην πλατεία Συντάγματος μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Δεν θα υπάρχουν επευφημίες για τα παρελαύνοντα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ούτε χειροκροτήματα. Σίγουρα θα έχει έκφραση δυσαρέσκειας το πρόσωπο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Από τώρα ακούγονται οι βλασφημίες του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Ο Παπαφλέσσας , η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο Κωνσταντίνος Κανάρης και οι άλλοι μεγάλοι Ήρωες θα αποστρέψουν οφθαλμούς βλέποντας την μεγάλη Επέτειο να γιορτάζεται μόνο από την Ολιγαρχία και ελάχιστους ξένους εκπροσώπους, που κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα η σύγχρονη «Μπουμπουλίνα» που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για δικούς του λόγους.
Η κυβέρνηση του ΣΚΑΪ, της ιδεολογίας των Ροζάκηδων, των μνημονίων, του ΕΛΙΑΜΕΠ και της Καγκελαρίας του Βερολίνου, αυτόν τον τρόπο επέλεξε για να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την εξέγερση του Γένους κατά των Τούρκων και την αποτίναξη του ζυγού της σκλαβιάς. Με κλειστές τις Εκκλησίες, χωρίς κωδωνοκρουσίες, χωρίς την παρουσία κόσμου, χωρίς τη νέα γενιά που πρέπει να μαθαίνει, να παραδειγματίζεται και να θυμάται τους αγώνες των Ηρώων του ’21. Δεν ήθελαν κόσμο, γιατί δεν ήθελαν αποδοκιμασίες. Δεν ήθελαν κόσμο, όχι γιατί υπάρχει ο κορονοϊός, αλλά γιατί υπάρχει η πείνα, η φτώχεια, η ανεργία, και το κατεστραμμένο κράτος από τα μνημόνια με κορύφωση τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν ήθελαν μεγάλη λαϊκή φιέστα, γιατί διαπραγματεύονται τις Πρέσπες 2 στο Αιγαίο, αφού προηγουμένως ΣΥΡΙΖΑ και «μαύρη» ΝΔ πούλησαν το όνομα «Μακεδονία», την ιστορία της Μακεδονίας σε Σκοπιανούς.
Όταν δέρνεις τόσο πολύ τον κόσμο στην Ελλάδα επειδή διαμαρτύρεται, όταν καταγγέλλεσαι από την πλειοψηφία των Ελλήνων για κατάχρηση εξουσίας, όταν κινητοποιούνται οι Ομογενείς για τα αστυνομικά μέτρα που παίρνεις, τρέμεις στην ιδέα να σε αποδοκιμάσουν μπροστά σε ξένους προσκεκλημένους. Μπροστά στους εκπροσώπους των δυνάμεων που πήραν μέρος στη Ναυμαχία τουΝαυαρίνου.
Τι θλίψη. Τι τραγωδία. Τι προδοσία. Η Ελλάδα αύριο γιορτάζει 200 χρόνια από την ημέρα που υψώθηκε το λάβαρο της Επανάστασης με οικονομική Κατοχή, κάτω από πολιτικό, οικονομικό γερμανικό ζυγό ως προτεκτοράτο του Βερολίνου. Στα 200 χρόνια της, της έλαχε να έχει πρωθυπουργό έναν άνθρωπο χωρίς ψυχή και αγάπη για τον Ελληνικό λαό. Έναν άνθρωπο που παζαρεύει στα παρασκήνια με την Τουρκία. Για την ακρίβεια έχει εκχωρήσει στο Βερολίνο όλες τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Έναν άνθρωπο που λέει ψέματα ότι αγαπά την πατρίδα, ενώ έχει ψηφίσει μέσα στη Βουλή 100 φορές κατά των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Έχει υποστηρίξει όλες τις περικοπές στην υγεία, στην παιδεία, στο Δημόσιο, στις Συντάξεις και στους μισθούς. Ένας άνθρωπος με άδεια ψυχή και καρδιά «καταψύκτη».
Η Ελλάδα αύριο τιμά τους ήρωες του ’21 χωρίς το λαό της. Χωρίς τους απογόνους εκείνων των ανυπέρβλητων Ηρώων. Η Ελλάδα των εισαγόμενων τουρκικών σήριαλ, των Ροζάκηδων, η Ελλάδα των χιλιάδων «ναι» του μνημονίου, η Ελλάδα που έδιωξε τα παιδιά της στο εξωτερικό, η Ελλάδα των πολιτικών «τζακιών», της διαπλοκής και της Ολιγαρχίας, γιορτάζει αύριο μόνη της τα 200 χρόνια. Χωρίς τον Ελληνικό λαό. Χωρίς την Ελληνική κοινωνία. Χωρίς τους Έλληνες πατριώτες που πήραν μέρος στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και εναντιώθηκαν σε όλες τις προδοσίες της τελευταίας δεκαετίας. Ολιγάρχες και μειοδότες θα τα γιορτάσουν μόνοι τους. Χωρίς τη λαϊκή ψυχή. Χωρίς τη ζεστασιά της πατριωτικής φλόγας εκατομμυρίων Ελλήνων που μένουν απομονωμένοι και «φυλακισμένοι» από την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αύριο θα γιορτάσουν όσοι έδιναν πετρέλαια για να φτάσουν τα πολεμικά καράβια του Αττίλα στην Κύπρο. Όσοι πούλησαν γεωτρύπανα στον Ερντογάν. Όσοι υπάκουσαν σε όλες τις οδηγίες του Βερολίνου. Και αυτοί που θα παρελάσουν αύριο, τα υπερήφανα παλικάρια του Στρατού μας σίγουρα ξέρουν ότι λείπει από την αυριανή τελετή η ζεστασιά, η εθνική θαλπωρή. Ξέρουν ότι δεν φταίει ο κορονοϊός αλλά ο τρόμος των κρατούντων να αντιμετωπίσουν, όπως τα χρόνια του μνημονίου, τις αποδοκιμασίες του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου