Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τέλος με την ξεφτίλα των χρισμάτων

Τέλος με την ξεφτίλα των χρισμάτων

     

Με απόφαση Σαμαρά η Ν. Δ τερματίζει την…ξεφτίλα των χρισμάτων σε υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες! “Μεσάζοντες” και ψευτοϋποψήφιοι μένουν χωρίς…δουλειά!
@. Τέ­λος η…γε­λοι­ό­τη­τα των Χρι­σμά­των!
@. Το εί­πε ο Πρω­θυ­πουρ­γός στον Πρε­τεν­τέ­ρη, το έ­κα­νε…”λια­νά” και ο Πα­πα­μι­μί­κος, ο Γραμ­μα­τέ­ας του κόμ­μα­τος της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας!
@. Έ­χει την ση­μα­σί­α του το θέ­μα αυ­τό, α­φού τα μέ­χρι …πρό­περ­σι τα με­γά­λα κόμ­μα­τα (Ν. Δ και ΠΑΣΟΚ) έ­δι­ναν τη μά­χη των εν­τυ­πώ­σε­ων στους “ε­κλο­γι­κούς χάρ­τες” με …χρι­σμέ­νους (ά­χρη­στους πολ­λές φο­ρές) υ­πο­ψη­φί­ους Δη­μάρ­χους και ε­σχά­τως Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες!
@. Ο ΣΥΡΙΖΑ εί­χε την τα­κτι­κή, της στή­ρι­ξης συν­δυα­σμών προ­σω­πι­κο­τή­των, χω­ρίς την “ξε­φω­νη­μέ­νη” λο­γι­κή των …χρι­σμά­των!
@. Φυ­σι­κά, στή­ρι­ζε πρό­σω­πα που ή­ταν στην κομ­μα­τι­κή του δύ­να­μη και πολ­λές φο­ρές έμ­παι­ναν μπρο­στά κομ­μα­τι­κά μέ­λη.
@. Πάν­τα ό­μως, ή­ταν στη “γραμ­μή” των συ­νερ­γα­σι­ών!
@. Το ΚΚΕ, ΗΤΑΝ το μό­νο κόμ­μα, που “κα­τέ­βα­ζε” …κα­θα­ρό­αι­μους συν­δυα­σμούς τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια!
@. Η α­πό­φα­ση του Σα­μα­ρά, να τερ­μα­τί­σει την…ξε­φτί­λα των χρι­σμά­των, εί­ναι έ­να θε­τι­κό βή­μα.
@. Ε­ξάλ­λου, “σώ­ζει” και την υ­πό­λη­ψη κά­ποι­ων υ­πο­ψη­φί­ων, οι ο­ποί­οι αυ­τό­ε­ξευ­τε­λί­ζον­ταν πα­ρα­κα­λών­τας δι­α­φό­ρους “με­σά­ζον­τες” να πά­ρουν χρί­σμα!
@. Υ­πήρ­χαν υ­πο­ψή­φιοι που έ­γλει­φαν “κα­του­ρη­μέ­νες πο­δι­ές” για το χρί­σμα και ό­ταν το κόμ­μα το έ­δι­νε σε άλ­λον, ή πή­γαι­ναν στην αγ­κα­λιά της γυ­ναί­κας τους και έ­κλαι­γαν, ή κα­τέ­βαι­ναν χω­ρίς χρί­σμα και “κέρ­δι­ζαν” τον τί­τλο του…αν­τάρ­τη!
@. Υ­πήρ­χαν άλ­λοι που δι­α­πραγ­μα­τευ­όν­του­σαν. Ζη­τού­σαν κά­τι άλ­λο α­πό το κόμ­μα για να α­πο­συρ­θούν!
@. Την …α­γω­νί­α των χρι­σμα­το­ε­πι­θυ­μούν­των, εκ­με­ταλ­λευ­όν­του­σαν δι­ά­φο­ροι… “με­τα­πρά­τες” και κέρ­δι­ζαν α­πό τα “θύ­μα­τα” ό­τι μπο­ρού­σαν να…τους πά­ρουν!
@. Μπαί­νει λοι­πόν τέ­λος στην ξε­φτί­λα των χρι­σμά­των!
@. Πι­στεύ­ου­με πως δεν θα υ­πα­να­χω­ρή­σει ο Σα­μα­ράς.
@. Άλ­λω­στε ό­σοι ξέ­ρουν τον Σα­μα­ρά και μι­λά­νε τα τε­λευ­ταί­α δυ­ο χρό­νια μα­ζί του ξέ­ρουν πως ή­ταν κά­τι που το εί­χε πά­ρει α­πό­φα­ση!
@. Πό­σο μάλ­λον τώ­ρα που η δι­ε­τί­α αυ­τή, έ­φε­ρε τα πά­νω-κά­τω στην πο­λι­τι­κή ζω­ή του τό­που!
@. Δη­λα­δή, …συγ­κυ­βέρ­νη­ση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, ο ΣΥΡΙΖΑ α­πό το 3% Α­ξι­ω­μα­τι­κή Αν­τι­πο­λί­τευ­ση και ί­σως αυ­ρια­νή Κυ­βέρ­νη­ση, μια φα­σι­στι­κή ορ­γά­νω­ση να έ­χει γί­νει (δη­μο­σκο­πι­κά) Τρί­τη δύ­να­μη κ.λ.π
@. Η “κα­τάρ­γη­ση” των χρι­σμά­των, σε συν­δυα­σμό με τον προ­ω­θού­με­νο ε­κλο­γι­κό νό­μο, κό­βει την “ό­ρε­ξη” κά­ποι­ων ψευ­το­φι­λό­δο­ξων υ­πο­ψη­φί­ων, οι ο­ποί­οι δι­έ­δι­δαν πως πρό­κει­ται να εί­ναι υ­πο­ψή­φιοι Δή­μαρ­χοι!
@. Πί­σω α­πό την καλ­λι­ερ­γού­με­νη φη­μο­λο­γί­α κρυ­βό­ταν (κυ­ρί­ως) έ­νας ι­δι­ό­μορ­φος εκ­βια­σμός στους …φο­βι­σμέ­νους Δη­μάρ­χους οι ο­ποί­οι έ­δι­ναν υ­πο­σχέ­σεις για αν­τι­δη­μαρ­χί­ες ή και…χρή­μα­τα, προ­κει­μέ­νου να μη μπουν στις ε­κλο­γές α­πέ­ναν­τί τους!
Εγραψε ο Astritis στο farenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου