Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ο Θόδωρος Μπρεδήμας

Κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ο Θόδωρος Μπρεδήμας
Τελευταία Ενημέρωση: 26/06/2013  
«Δε φιλοδοξώ να γίνω… Τσιριμώκος», τόνισε σχετικά

Του Αντώνη Πετρόγιαννη
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Αθήνα με τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης αποτέλεσαν το έναυσμα, χθες στο Δημαρχείο Καλαμάτας, για πολιτική συζήτηση και πειράγματα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων πλειοψηφίας και μείζονος μειοψηφίας.
Κύρια επωδός ήταν ότι το σχήμα που θα διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα προέλθει από συμπόρευση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής το νυν δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.
Μάλιστα, σύμβουλοι της πλειοψηφίας, απευθυνόμενοι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρο Μπρεδήμα, έλεγαν ότι τώρα που ο δικομματισμός ήρθε και πάλι στην κυβέρνηση, εκείνος δε θα πρέπει να διαφοροποιείται από τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής.
Με αφορμή αυτά τα σχόλια, ο Θόδωρος Μπρεδήμας, που έχει στηρίξει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πλέον και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, υπογράμμισε ότι η δημοτική του παράταξη σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμπορευτεί στις εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα.
«Η παράταξή μας και μόνο θα αποφασίσει, όταν θα έρθει η ώρα, τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Είμαστε μια παράταξη ανεξάρτητη και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να στηρίξουμε το συνδυασμό της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Το τι κάνουν τα κόμματα στο επίπεδο της κυβέρνησης είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από αυτό που γίνεται σε αυτοδιοικητικό επίπεδο», τόνισε. Μάλιστα, επισήμανε ότι «ποτέ μου δε ζήλεψα τη δόξα του... Τσιριμώκου, ούτε φιλοδοξώ η πολιτική μου καριέρα να καπελωθεί από τον Παν. Νίκα. Βέβαια, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά καθαρά και μόνο πολιτικό».
Επιπλέον, ο σύμβουλός του, Δημήτρης Φαββατάς, ανέφερε: «Ακόμη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να κατέβει στην Καλαμάτα, δεν πρόκειται να εξαναγκαστούμε να στηρίξουμε ένα συνδυασμό που δε μας εκφράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου