Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ακους Αντωνη τι λεει η Καλαματα

Ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας για την ΕΡΤ

Γράφτηκε από την  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας για την ΕΡΤ
Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την αναστολή λειτουργίας των μέσων ενημέρωσης της ΕΡΤ εξέδωσε η Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας.

Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
"Στην Καλαμάτα σήμερα 11-06-2013 ημέρα Τρίτη το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας καταγγέλλει και αποδοκιμάζει την αιφνίδια και αποτρόπαια πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. και δηλώνει τη συμπαράστασή της στους εργαζομένους της.
Η πράξη αυτή αποτελεί πλήγμα στους εργαζόμενους και τις οικογένειες αυτών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, καταδικάζοντάς τους σε οικονομική εξαθλίωση και θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση αυτών, που έρχεται να προστεθεί στα εκατομμύρια ανέργους που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη πολιτική της τριτοκομματικής κυβέρνησης.
Το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. φανερώνει την αδυναμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει ορθολογική πολιτική εξυγίανσης του Δημοσίου Τομέα, καταφεύγοντας σε μαζικές απολύσεις υπαλλήλων, μιας και η συγκεκριμένη πράξη νομοθετικού περιεχομένου αποτελεί προάγγελο καταργήσεων νομικών προσώπων της αυτοδιοίκησης και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Ο αυταρχικός τρόπος με τον οποίο μέσα σε μια νύχτα πάρθηκε η σχετική απόφαση, καταλύει κάθε έννοια της δημοκρατίας και μας παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα, από τα οποία διαχρονικά έχουν υποφέρει οι λαοί".Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/26704-ert-dimotiki-koinotita-kalamatas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου