Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Best: «Είχε συμφωνήσει με την ΝΔ ο Τατούλης για την Αλειφέρη»

Best: «Είχε συμφωνήσει με την ΝΔ ο Τατούλης για την Αλειφέρη»
 

Απόλυτα ειλικρινής όπως πάντα ο Νίκος Μπελόγιαννης χθές το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους όσο αφορά την κα. Ελένη Αλειφέρη.
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού είπε επί λέξη:
«Υπάρχει περίπτωση να έγινε η διαρροή για την Αλειφέρη και να μην το ήξερε ο Τατούλης. Βέβαια και έχει συννενοηθεί ο Τατούλης για την Αλειφέρη».
Με τον τρόπο αυτό ο κ.Μπελόγιαννης που έχει εξαιρετική γνώση για τα όσα συμβαίνουν και στη Μεσσηνία και βάζει ένα τέλος στην συζήτηση για την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη.
Σύμφωνα με τον κ.Μπελόγιαννη η Αλειφέρη είναι μία πολύ καλή επιλογή και έχει ήδη συμφωνήσει με την ΝΔ σε αυτό και ο περιφερειάρχης.
Η αλήθεια είναι ότι ήδη περπατά καλά η υποψηφιότητα της στη Μεσσηνία.
Τα πράγματα μπερδεύονται όμως με την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος ο κ.Τατούλης,το ίδιο βράδυ  και κατήγγειλε την ανακοίνωση,δηλώνοντας ότι δεν ήξερε τίποτα.
Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη έλεγε:
Με αφορμή διαρροές σχετικά με τη συγκρότηση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Την ευθύνη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» έχω ο ίδιος ως επικεφαλής της παράταξης και θα προβώ προσωπικά στην παρουσίαση των στελεχών που θα υπηρετήσουν τις πολιτικές που έχουμε ήδη χαράξει και στη νέα περίοδο, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου»
Είναι λογικό όμως ο κ. Τατούλης να ήθελε να την ανακοινώσει μόνος του.
ΔΕΙΤΕ το βίντεο απο το λεπτό 17.50 και μετά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου