Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ;

"Καπελώνει" τον Σαμαρά ο Τατούλης!

 28/03
"Καπελώνει" μέσα σε λίγες ώρες τον Αντώνη Σαμαρά ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, που στηρίζεται από την Ν.Δ..
 
Η "προσωπική αξίωση" Αντώνη Σαμαρά (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) να κατεβεί υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας η Ελένη Αλειφέρη, "καλύπτεται" από δηλώσεις Τατούλη ότι "η επιλογή Αλειφέρη είναι δική του προσωπική επιλογή" και "εγώ θα ανακοινώσω τους αντιπεριφερειάρχες" (ενώ εχθές ανακοίνωσε ο Π. Μαντάς την υποψηφιότητα Αλειφέρη, στο BEST TV Μεσσηνίας!).
 
ΣΧΟΛΙΟ PELOPSNEWS.GR
 
Οι πηγές του pelopsnews.gr είναι εγκυρότατες (και όταν δημοσιογραφικά γράφεται κάτι τέτοιο, συνήθως υποκρύπτεται η πηγή της είδησης, που δεν κατονομάζεται, για ευνόητους λόγους). Και μιας και έχουμε τις ανεπίσημες ακόμα δηλώσεις Τατούλη, θα προχωρήσουμε παρακάτω την χθεσινή "προσεκτική" ανάρτηση μας.
 
Η επιλογή Αλειφέρη είναι "προσωπική επιβολή" του ίδιου του πρωθυπουργού.
 
Βεβαίως, η ίδια η Ελένη Αλειφέρη είχε διακοινώσει ανωτέρω την θέληση της να είναι αυτή υποψήφια αντιπεριφερειάρχης. Κομματικά στελέχη του νομού, που μιλάνε με την Συγγρού, το έλεγαν αυτό προ εξαμήνου
 
Η Ελένη Αλειφέρη, με τον τρόπο της, πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση, μέχρι που πριν από λίγες ημέρες "ανακοίνωσε" και την υποψηφιότητα της ως υποψήφιας δημάρχου Οιχαλίας. 
 
Στην Μεσσηνία έριζαν Περικλής Μαντάς (Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας) και Χρήστος Ριζάς (δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας) και άλλοι, για την υποψηφιότητα.
 
Με αυτά τα εσωκομματικά προβλήματα, δηλαδή τις έριδες των κομματικών στελεχών, αλλά και την ανάγκη να στηριχθεί η υποψηφιότητα Φ. Μπάμη (σημερινού Δημάρχου Οιχαλίας, που ξανακατεβαίνει) ο Μεσσήνιος Πρωθυπουργός έλυσε "τον γόρδιο δεσμό" (σιγά το πράγμα, έχει λύσει πολύ δυσκολότερα προβλήματα) αφού δεν θα μπορούσε να απασχολείται περαιτέρω με τις έριδες "διορισμένων μικροστελεχών"!
 
Όπως δήλωσε επίσημα ο Περικλής Μαντάς, εκθέτοντας κατά την γνώμη μας την Ελένη Αλειφέρη, "η επιλογή Αλειφέρη έγινε με δύο κριτήρια: Την αυτοδιοικητική πλέον εμπειρία και το ότι κατάγεται από την Οιχαλία", που είναι (τονίζουμε εμείς), λόγω "σκουπιδοεργοστασίου Καλλιρρόης", το πρόβλημα Τατούλη, όχι μόνο μεσσηνιακής εμβέλειας, μαζί με τις "ανάρμοστες σχέσεις της οικογένειας Τατούλη" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ή το "Ένας Τατούλης υπογράφει, ένας Τατούλης εισπράττει" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)...
 
Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε! Η Ελένη Αλειφέρη εντός των ημερών ή θα υποστηρίξει κάθετα την παλιά της θέση (λάθος επιλογή Καλλιρρόης - ανάγκη προσφυγής του δημοτικού συμβουλίου Οιχαλίας στην Ε.Ε.) και θα ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση ή θα "ανακρούσει (ολίγον) πρύμναν" ως προς την διαχείριση απορριμμάτων και το σκουπιδοεργοστάσιο Καλλιρρόης, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι πλέον αρμοδιότητα της και καθήκον της και ότι εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα -μετά και από μετατόπιση και προσαρμογή επιχειρημάτων της- το σκουπιδοεργοστάσιο θα γίνει που θα γίνει (είναι αποφασισμένο), όμως η ίδια μπορεί να είναι η "εγγυήτρια" της προστασίας του περιβάλλοντος της κρίσιμης περιοχής, καθώς θα ζητάει πάντα και καθ' υπερβολή την λήψη των αναγκαίων μέτρων...
 
Τα αποτελέσματα θα ... θεριστούν αργότερα!
Ήδη νεοδημοκρατικό στέλεχος που επιθυμούσε διακαώς να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης δηλώνει στο περιβάλλον του "να χαιρόμαστε τις αποφάσεις του κόμματος μας"!
 
Ο Π. Τατούλης θέλει δική του την απόφαση για επιλογή Αλειφέρη, αλλά -κατά την γνώμη μας- θέλει σίγουρη και την "υπακοή" της στις ... βουλές του Κυρίου! Βλέπετε, Χ. Μαλαπάνη, Γ. Δέδε, Γ. Πουλοκέφαλο, Α. Πουλά, Π. Αλευρά, κοκ! Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει και να παρουσιάσει σαν δικό του ... παιδί την Αλειφέρη, και για να ... αποδείξει το "ανεξαρτησία" του και για να μεταφέρει προς κάθε κατεύθυνση ότι ... πρωθυπουργός της Πελοποννήσου είναι ο Τατούλης!
 
Να δούμε τι θα κάνει ο Π. Τατούλης, άμα αρχίσει να δηλώνει -έστω με "μισόλογα"- περί άστοχης επιλογής Καλλιρρόης η Ελένη Αλειφέρη, όπως η ίδια ισχυρίζεται ότι θα πράξει...
 
Αρχίζουν κακώς! Με υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας μια ... αντιπολιτευόμενη - άμα κρατήσει και το λόγο της! Και μία ... προαναγγελλόμενη διαγραφή! Εκτός άμα στην συνέχεια η Ελένη Αλειφέρη συμφωνεί με το Π. Τατούλη, όσο και όπως η Ντίνα Νικολάκου!... Αυτό, το τελευταίο, "εγγυόμαστε" ξέροντας την Ελένη Αλειφέρη, ότι δεν μπορεί να συμβεί! Δεν κάνει "κωλοτούμπες"!
 
Καλά ξεμπερδέματα, λοιπόν!... Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Καλλιρρόη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου