Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτοκίνητο φαντομάς μέσα σε 2.41

Άναψε φωτιές το πυροσβεστικό 


Αυτοκίνητο φαντομάς μέσα σε 2.41 
 Προφανώς θα του βάζουν στο ρεζερβουάρ Red Bull και θα βγάζει φτερά !!!😄😄

Απόψε στο δημοτικό συμβούλιο και εκτός ημερησίας ενημέρωση και ερωτήσεις για το ''κλεμμένο''πυροσβεστικό όχημα του δήμου που ευρέθη  σε ρέμα στα λιμανάκια της Πύλου .
Πρώτος πήρε τον λόγο ο δήμαρχος να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο ,Κυριακή προς δευτέρα είπε εκλάπη το πυροσβεστικό όχημα από τον μόλο και ευρέθη στην περιοχή λιμανάκια ,ο δήμος και η νομική υπηρεσία έχουν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει ο νόμος έχουν καταθέσει μήνυση στο λιμεναρχείο ήδη η αστυνομία έχει λάβει δακτυλικά αποτυπώματα, η σήμανση ,το αυτοκίνητο ανασύρθηκε.
 4.05 το GPS κατέγραψε την κίνηση του οχήματος από τον μόλο στον χώρο που ευρέθη, το αμάξι λοιπόν κινήθηκε   από τον χώρο του 4.05 και 4.07,41 εβρίσκετο στο γκρεμό !διένυσε την απόσταση σε 2.41 !!!
2,41 δευτερόλεπτα ακριβώς κατέγραψε ο δορυφόρος ,η εταιρία μας έστειλε τα στοιχεία ακριβώς ειπε ο δήμαρχος .
-Ηλιας Κανάκης .το GPS δεν λειτουργούσε γιατί η πορεία δεν έχει καταγραφή ,φαίνεται ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι και από την άλλη να είναι εκεί που βρέθηκε , η πορεία που δείχνει  το GPS είναι να περνά πάνω από τα σπίτια και το κάστρο ,για να μην το πιάνει σημαίνει ότι ήταν κλειστό το GPS .
1) Δεν έχει καταγραφεί η πορεία του αυτοκίνητου απο το GPS  
2) Δευτέρα προς Τρίτη
-διακόπτη αντιδήμαρχος ,οχι ,Κυριακή προς Δευτέρα
-Ηλιας Κανάκης.   Κυριακή βράδυ έχουν κινηθεί δυο πυροσβεστικά οχήματα της πυροσβεστικης Πύλου προς τα λιμανάκια ,υπάρχει δελτίο κίνησης .....
-Λεωνίδας Γαιτάνης .υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα GPS ? με πρώτο του δημάρχου ....
-Ηλιας Κανακης .αν έχει του δημάρχου το αμάξι GPS σας ερωτά γιατί δεν απαντάτε ?
θα ακολουθήσει βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου