Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ο ηλικιωμένος πυροβόλησε το άτυχο ζώο που είχε μπει στην ιδιοκτησία του και απειλούσε τις κότες του.


Για πυροβολισμό σκύλου 30.000€ πρόστιμο έριξε ο Καφαντάρης!                  

Για πυροβολισμό σκύλου 30.000€ πρόστιμο έριξε ο Καφαντάρης!
10 Μαρ
2015

30.000 ευρώ πρόστιμο επέβαλε ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος για κακοποί ηση και βάναυση μεταχείριση ζώου σε 82χρονο που πυροβόλησε σκυλί συγχωριανού του. Χρειάστηκε η βεβαίωση του τραυματισμού από κτηνίατρο με τον Δ. Καφαντάρη να επιβεβαιώνει το πρόστιμο που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Με

βάση τα όσα έχουν σημειωθεί ο ηλικιωμένος πυροβόλησε το άτυχο ζώο που είχε μπει στην ιδιοκτησία του και απειλούσε τις κότες του. 
http://www.best-tv.gr/news/koinonika/23429-gia-pyrovolismo-skylou-30-000-prostimo-erikse-o-kafantaris.html
Πρόστιμο 30.000 ευρώ για πυροβολισμό σκύλου                                              
 10/03/2015
        Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε κάτοικο της περιοχής για «κακοποίηση, κακή και βάναυση μεταχείριση ζώου» επικύρωσε με απόφασή του ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δ. Καφαντάρης. Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε χωριό πολύ κοντά στην Πύλο, όταν ο κάτοικος πυροβόλησε κατά δεσποζόμενου σκύλου, πιθανόν γείτονά του, με τη δικαιολογία ότι του έτρωγε τις κότες. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία βεβαίωσε την παράβαση σε βάρος του κατοίκου. Αυτός κατέθεσε έγγραφο υπόμνημα με τις αντιρρήσεις του, που εξετάστηκαν από την αρμόδια υπηρεσία, αλλά δε στάθηκαν ικανές να πείσουν και ακολούθησε η επικύρωση της επιβολής του προστίμου. Το πρόστιμο, σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα πρέπει να καταβληθεί στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.
Χ.Χ.
http://www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου