Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τα τελευταία χρόνια στην “ουρά” της παρέλασης εμφανίζονταν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις γνωστές …”παρενέργειες”! Φέτος ουδείς γνωρίζει εάν θα ξαναπαρελάσουν οι “δυνάμεις” αυτές με τα ίδια συνθήματα στα πανό και στις …δηλώσεις!

Του Θόδωρου Μπρεδήμα οι αντιναζιστικοί αγώνες και οι …ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των Τατούλη-Νίκα. Θα έχει “ουρά” διαμαρτυρίας η φετινή παρέλαση; 18/03/2015
18 Μάρτη ´15
@. Για μια ακόμη φορά υπάρχει η …υπενθύμιση των αγώνων και των θυμάτων των Μεσσηνίων και των Καλαματιανών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, από τον Θόδωρο Μπρεδήμα.
@. Είναι γεγονός πως ο Θόδωρος, ο δημοσιογράφος και ο συνεχώς εκλεγμένος από τους Καλαματιανούς και Μεσσήνιους σε θέσεις αιρετές, όχι μόνο δεν ξεχνά, αλλά συνεχώς θέτει το θέμα της (τουλάχιστον) ηθικής αποκατάστασης των θυμάτων της ναζιστικής κατοχής.
@. Η…ειρωνεία είναι πως συνεχώς αποσπά υποσχέσεις, αφού κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί τον δίκαιο αγώνα του Μπρεδήμα!
@. Τελευταία υπόσχεση είχε σε κοινή συνάντηση που είχαν οι Π. Τατούλης, Π. Νίκας περιφερειακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι, με αφορμή κάποια εκδήλωση στην Καλαμάτα.
@. Βέβαια ήταν η εποχή που οι Τατούλης – Νίκας ειχαν “κολληταρίκια”.
@. Όμως τώρα που δεν…έχουν, δεν αναιρεί την υπόσχεσή τους στο αίτημα του Μπρεδήμα.
@. Άλλωστε τώρα υπάρχουν και τέσσερις αριστεροί Βουλευτές στο Νομό, με τους οποίους ο Δήμαρχος είναι περισσότερο “κολλητός” απ´ ότι ήταν …τότε με τον παραταξιακά “συναγωνιστή” του Περιφερειάρχη!
@. Δεν θα ήταν λοιπόν …ανέφικτο να υλοποιηθεί επιτέλους το αίτημα δικαίωσης των αγωνιστών ενάντια στην Ναζιστική Κατοχή και θηριωδία…!
@. Στο μεταξύ με “περιέργεια” αναμένεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου!
@. Τα τελευταία χρόνια στην “ουρά” της παρέλασης εμφανίζονταν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις γνωστές …”παρενέργειες”!
@. Φέτος ουδείς γνωρίζει εάν θα ξαναπαρελάσουν οι “δυνάμεις” αυτές με τα ίδια συνθήματα στα πανό και στις …δηλώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου