Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Για το 2021 θα συμπέσει πρωτομαγιά και ανάσταση μαζι !

Αγιος Κοσμάς Αιτωλός. η Προφητεία επαληθεύφτηκε για τις δύο Πασχαλιές ,και το ποθούμενο ;


Ακούγοντας για πρώτη φόρα ότι υπάρχει προφητεία για δύο πασχαλιές μαζί… το θεώρησα παράλογο μιας και μια φόρα τον χρόνο γιορτάζουμε το Πάσχα. Έκατσα και το έψαξα (μιας και έπρεπε να λύσω αυτές τις απορίες μου) και βρήκα κάποιες πληροφορίες… το ότι δηλ. βγήκε αληθινή η προφητεία το 1912, όπου το Πάσχα έτυχε να συμπέσει μαζί με την εορτή του Ευαγγελισμού. Μέχρι πριν λίγο, αυτό ακουγόταν λογικό… το ότι ο άγιος Κοσμάς να εννοούσε την εορτή του Ευαγγελισμού, ως τη δεύτερη πασχαλιά. Μέχρι βεβαίως να έρθει στις μέρες μας η πανδημία… και να γίνει κάτι που κάποτε θα μας ακουγόταν παράλογο… την ύπαρξη δύο πασχαλιών σε μια χρονιά !

Για να κατανοήσει κάποιος το μήνυμα μιας προφητείας πρέπει να γνωρίζει στοιχειωδώς τι συμβαίνει γύρω του. Αν αδιαφορεί και επιδεικτικά αγνοεί αυτά που ο Θεός επέτρεψε να φθάσουν στην εποχή μας ώστε να γνωρίζουμε το δυνατόν περισσότερα για τον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε, τότε όπως είναι αυτονόητο δεν θα μπορεί να καταλάβει τα μηνύματα των προφητειών και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γνωρίζει καν την ύπαρξή τους.

Θα πρέπει να κάνουμε καταρχάς σωστή ανάλυση (όσο βεβαίως γίνεται, γιατί ο Θεός είναι ο μόνος που μπορεί να μιλάει με βεβαιότητα για το μέλλον και τις προφητείες)…

Ας ξεκινήσουμε με το εύκολο κομμάτι που είναι το “δύο πασχαλιές μαζί”… το όποιο εκφράζει μια χρονική στιγμή και όπως είπαμε νωρίτερα… μέχρι πριν λίγο αυτό ήταν κάτι το περίεργο, με μόνη λογική το να μιλάει ο άγιος Κοσμάς για τη γιορτή του Ευαγγελισμού.

Φέτος όμως με τα μέτρα κατά της πανδημίας, όπου οι θείες λειτουργίες θα γίνονται χωρίς κόσμο… ακούσαμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμου να λέει ότι θα γίνει και το Μάη πάλι η Ανάσταση (στις 26 Μαΐου), για να γίνει μια η κανονική Ανάσταση που είναι σε λίγες μέρες (χωρίς τους πιστούς) και μια που θα γίνει το Μάη (με τους πιστούς).

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την συγκεκριμένη προφητεία και με άλλες (όπως τη προφητεία του για την πανδημία)…




Τώρα ας δούμε το δύσκολο κομμάτι της προφητείας του άγιου για τις δύο πασχαλιές… που είναι το ποθούμενο !

Τι να είναι αυτό το ποθούμενο που είπε ο άγιος; Δύο ενδεχόμενα μπορούμε να πούμε, μιας και το ποθούμενο πρέπει να είναι κάτι που θέλει ο κόσμος. Το ένα που θα μπορούσε να είναι το ποθούμενο είναι το γνωστό “πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι”… δηλ. η πόλη θα έρθει και πάλι σε χέρια ελληνικά, με ποθούμενο για όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να είναι να γίνει και πάλι εκκλησία η αγία Σοφία.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια λογική ερμηνεία της προφητείας, μιας και η Τουρκία πάει γυρεύοντας όλες αυτές τις μέρες και πλέον ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δε φαίνεται και τόσο απίθανο σενάριο και μια Ρωσία να είναι ήδη σε πόλεμο με την Τουρκία (στη Συρία).

Το δεύτερο σενάριο είναι και αυτό ένα ποθούμενο του κόσμου… η καθολική επικράτηση του δικαίου και του λόγου του Θεού πράγμα που αναφέρεται κατά λέξη στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου μιλάει για χιλιόχρονη βασιλεία ειρήνης και δικαίου.

Σ’ αυτή τη περίπτωση όμως θα πρέπει πρώτα να έρθει ο Αντίχριστος και η εποχή του. Δηλ. αν δεχτούμε ότι ο άγιος μιλάει γι’ αυτό το συμβάν, τότε το ποθούμενο θα αργήσει να έρθει, απλά πλησιάζει. Κάτι το όποιο και πάλι σαν σενάριο δε φαίνεται απίθανο, μιας και με το εμβόλιο κατά του φονικού ιού, ο άνθρωπος θα λαμβάνει και το ανάλογο πιστοποιητικό ότι είναι “καθαρός”, το όποιο πιστοποιητικό θα είναι ένα τσιπ, δηλ. το χάραγμα του Αντίχριστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου