Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι …αθώοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ο ..θύτης Παπανδρέου!




Οι …αθώοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ο ..θύτης Παπανδρέου!

Τελικά τείνουμε να πιστέψουμε , πως τη Χώρα την καταστροφική διετία , την Κυβερνούσε μόνος , ολομόναχος , ο κ.Παπανδρέου!!
Οι υπουργοί και οι βουλευτές , απουσίαζαν!
Οι αποφάσεις λαμβάνονταν μόνο από τον κ.Παπανδρέου , το μείγμα της πολιτικής το ακολουθούσε μόνο αυτός, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μόνος αυτός ψήφιζε τα αντιλαϊκά μέτρα, τα …ρουσφέτια ακόμη και την ώρα του χαμού ,μόνο αυτός τα έκανε, τις διεθνείς συμφωνίες μόνο αυτός τις υπέγραφε και γενικά ήταν μόνος παντού!!!
Όλοι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών!
Δε φταίνε πουθενά!!
Ούτε όταν ψήφιζαν φταίνε , ούτε όταν συμμετείχαν στο …ξεγέλασμα των Ελλήνων,ούτε όταν στήριζαν με ένταση και πάθος την πολιτική του μνημονίου και των συνεπακολούθων πολιτικών. Ούτε όταν υποστήριζαν την ανεπάρκεια Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου και δικαιολογούσαν ακόμη και τη συζήτηση και συναίνεση για ..εμπράγματες εγγυήσεις. Ούτε όταν διόριζαν έως και σήμερα εκτός ΑΣΕΠ «ημετέρους», ούτε όταν πληρωνόντουσαν για τις ¨μαϊμούδες¨εξεταστικές επιτροπές, ούτε όταν δε μιλούσαν για την αύξηση των δαπανών και τη συνέχιση της αλόγιστης σπατάλης και πολλά ακόμη!
Κι όμως όλοι έχουν ευθύνη και σήμερα προσπαθούν να διασωθούν , στοχεύοντας ως ανεπαρκή και επικίνδυνο , μόνο τον κ.Παπανδρέου και εξαιρώντας τον εαυτό τους!
Παλεύουν να «ηρεμήσουν» τους Έλληνες , να χαλαρώσουν τις αντιδράσεις, αγωνιώντας μόνο για το πολιτικό τους μέλλον και βρήκαν το …εξιλαστήριο θύμα!
Τον κ.Παπανδρέου!!! Λες και δεν τον χειροκροτούσαν σύσσωμοι όταν μιλούσε κι επέμενε πως «παλεύει» να μας σώσει!
Λες και δεν ξεχύνονταν στην ταλαίπωρη Ελληνική επαρχία , να πείσουν τους ….»ιθαγενείς» πως αγωνίζονται , πως σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου για τη σωτηρία μας και πολλά ακόμη τραγελαφικά!
Φυσικά και μιλάω για το νέο …είδος νεοελλήνων ,τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , που θεωρούν, πως μπορούν ακόμη με εξυπναδίστικο τρόπο και παρωχημένο λόγο να ….ξεγελάσουν και να διασωθούν, ανακαλύπτοντας ξαφνικά τον υπαίτιο της συμφοράς μας!
Εμείς όμως θυμόμαστε ποιοί φταίνε και τι έπραξε ο κάθε ένας από αυτούς, ακόμη και …πόσες φορές χειροκρότησε ! …και χειροκρότησαν πολλοί και …πολύ!!!!!
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου