Σάββατο 30 Ιουνίου 2012


«ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ» ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ… ΒΟΥΛΗΣ!

Αποσπάσεις «Εθνικάριων»
που δεν εκλέχθηκαν βουλευτές,
σε κατασκευαστικές εταιρίες

 30/06
Σε… κατασκευαστική εταιρία, της Εθνικής Τράπεζας, θα εργάζεται πλέον ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, μέχρι πρότινος βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουσελάς, μετά τη μη εκλογή του κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Με διοικητική πράξη της Εθνικής τράπεζας ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, αλλά και ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας  αποσπώνται  σε κατασκευαστικές εταιρίες.

Όπως αποκαλύπτει το «nocomments.gr», η απόσπαση των δυο πρώην υπουργών έγινε ταυτόχρονα, στις 21 Μαίου, 15 ημέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, στις οποίες έχασαν την βουλευτική τους έδρα.

Στο έγγραφο της Εθνικής τράπεζας , με αριθμό 267, που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Βρανάς , ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς αποσπάται από  21.5.2012, στην «ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ-ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε» με ισοτιμία Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Διοίκησης και ο οποίος όπως αναγράφεται στο έγγραφο, εξακολουθεί να τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Προσωπικού Τράπεζας και Ομίλου Εσωτερικού.

Στο άλλο έγγραφο της Εθνικής τράπεζας, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας, αποσπάται απο21.5.2012 στην «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΪΑ Α.Ε.Ε.Α.Π» ως στέλεχος 5ου κλιμακίου ευθύνης και ο οποίος εξακολουθεί να τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Προσωπικού Τράπεζας και Ομίλου Εσωτερικού.

--------------------

ΣΧΟΛΙΟ pelopsnews

Πάγια τακτική όσων δεν εκλέγονται, να «δρομολογούν»… ξεκούραστη συνέχιση της επαγγελματικής τους καριέρας, - που είχαν ως «κοινοί θνητοί» -  μέχρι την άφιξή τους στην «κορδέλα» της σύνταξης! Το δρόμο αυτό έχουν επιλέξει, ακόμα και Δήμαρχοι, που δεν συνέχισαν την αυτοδιοικητική τους πορεία και στη μετά – «Καλλικράτη» εποχή.

Για κάποιο ιδιαίτερο λόγο – που προφανώς ως απλοί θνητοί, δεν είναι και εύκολο να καταλάβουμε-  οι κατασκευαστικές εταιρίες κάθε μορφής έχουν… «ρέντα» στην επιλογή πρώην πολιτικών που, έστω και προς παρόν, εγγράφονται στο «Ταμείο Ανεργίας» της Βουλής.

Μήπως θα μπορούσε η Εθνική Τράπεζα, να ενημερώσει και για τους μισθούς που θα παίρνουν οι δύο πρώην Υπουργοί, καθώς επίσης, και για το μισθό που έπαιρναν, όταν προσελήφθησαν στην Τράπεζα, αλλά και με ποιο μισθό εγκατέλειψαν την εργασιακή τους καρέκλα, όταν εξελέγησαν για πρώτη φορά βουλευτές;
Είμαστε σίγουροι πως τα νούμερα αυτά θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου