Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η Σοφία Αποστολοπούλου υποψηφια για τον δημο Πύλου - Νέστορος

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Μεσσηνία στις αυτοδιοικητικές εκλογές !


Τελευταία Ενημέρωση: 07/02/2014

Παρουσιάζονται αυτή την ώρα , σε κομματική εκδήλωση του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο "Φαραί" στην Καλαμάτα οο υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Νομό Μεσσηνίας καθώς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με το συνδυασμό του Νίκου Γόντικα.

Υποψήφιοι:

Δήμος Καλαμάτας: Παναγιώτης Κουφαλάκος
Δήμος Μεσσήνης: Κώστας Αποστολόπουλος
Δήμος Πύλου - Νέστορος:  Σοφία Αποστολοπούλου
Δήμος Τριφυλίας: Σαράντος Κουκούμης

Υποψήφιος για Αντι- Περιφερειάρχης Μεσσηνίας: Νίκος Διασάκος.

Τα ονόματα για Μάνη και Οιχαλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ανακοίνωσε υποψηφίους σε 4 από τους 6 δήμους της Μεσσηνίας το ΚΚΕ Γράφτηκε από την 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η παρουσίαση των υποψηφίων του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας για τους δήμους της Μεσσηνίας.
 Οπως ήταν ήδη γνωστό υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας θα είναι ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, ενώ εκ νέου υποψηφιότητα θέτουν στον Δήμο Μεσσήνης ο Κώστας Αποστολόπουλος, στο Δήμο Τριφυλίας ο Σαράντος Κουκούμης και στο Δήμο Πύλου - Νέστορος η Σοφία Αποστολοπούλου. Οσον αφορά τους Δήμους Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.
Νωρίτερα προηγήθηκε πολιτική ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκος Διασάκος. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/33215-ypopsifioi-kke

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου