Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

για τον πο­λυ­συ­ζη­τη­μέ­νο δρό­μο Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος-Πύ­λος-Με­θώ­νη ! Πέ­ρα­σε και .­..έ­φυ­γε το Ε­ΣΠΑ και ο δρό­μος δεν .­..εν­τά­χθη­κε!

Σταματούν τα έργα στη Μεσσηνία και μιλούν για Ανάπτυξη. Ο Περιμετρικός “ξαναπάει” στη Βουλή ενώ το Καλαμάτα-Ριζόμυλος …ξεχάστηκε εντελώς! 26/02/2014
26 Φλε­βά­ρη ´14
@. Α­πό την η­μέ­ρα των Φώ­των, που ήρ­θε ο Πρω­θυ­πουρ­γός στην Κα­λα­μά­τα και τον “ξε­νά­γη­σε” ο Δή­μαρ­χος Νί­κας στα .­..έρ­γα του πε­ρι­με­τρι­κού, η f­a­r­e­n­e­ws, γρά­φει συ­νε­χώς για την “ψεύ­τι­κη” ει­κό­να που πα­ρου­σί­α­σαν στον κ. Σα­μα­ρά!
@. Τα έρ­γα εί­χαν στα­μα­τή­σει και οι Νί­κας – Καρ­νέ­σης (του υ­πουρ­γεί­ου), έ­λε­γαν το.­.. ποί­η­μα του “χρό­νο προ­γράμ­μα­τος”!
@. Σχε­δόν δυ­ο μή­νες έ­χουν πε­ρά­σει και τό­σο ο Πε­ρι­με­τρι­κός της Κα­λα­μά­τας ό­σο και το Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη (έ­χει ο­λο­κλη­ρω­θεί το 90%) α­πο­τε­λούν .­..εγ­κα­τα­λε­λειμ­μέ­να έρ­γα!
@. Ο δή­μαρ­χος Νί­κας ρω­τή­θη­κε και ό­πως πάν­τα α­πάν­τη­σε πως .­..δεν τρέ­χει τί­πο­τα και πως.­..ό­λα θα γί­νουν!
@. Δεν εί­ναι ό­μως η πρώ­τη φο­ρά που ο κ. Νί­κας ή.­..ψεύ­δε­ται ή δεν ξέ­ρει το τι γί­νε­ται!
@. Το έρ­γο έ­χει στα­μα­τή­σει!
@. Η κα­τα­σκευα­στές ζή­τη­σαν να υ­πάρ­ξει α­να­θε­ώ­ρη­ση της σύμ­βα­σης (κά­ποι­α ε­κα­τομ­μύ­ρια ε­πί πλέ­ον) και η Ευ­ρω­πα­ϊ­κή Τρά­πε­ζα Ε­πεν­δύ­σε­ων ζη­τά .­..εγ­γυ­ή­σεις α­πό το Δη­μό­σιο για την πε­ραι­τέ­ρω χρη­μα­το­δό­τη­ση α­πό τις Τρά­πε­ζες!
@. Αυ­τά ο κ. Νί­κας τα α­γνο­εί!
@. Το μό­νο που τον εν­δι­έ­φε­ρε ή­ταν να .­..α­νοί­ξουν το έρ­γο την βρο­χε­ρή μέ­ρα των φώ­των για να .­..φω­το­γρα­φη­θεί με τον Πρω­θυ­πουρ­γό στην “γέ­φυ­ρα”. Κά­που ε­κεί σε δεύ­τε­ρο πλά­νο και ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Τα­τού­λης.
Η Ε­ΞΕ­ΛΙ­ΞΗ
@. Το στα­μα­τη­μέ­νο έρ­γο, θα συ­νε­χι­στεί μό­νο ε­άν πε­ρά­σει η α­να­θε­ώ­ρη­ση της σύμ­βα­σης α­πό την Βου­λή!
@. Για να φτά­σει ε­κεί, πρέ­πει να εγ­κρι­θεί το νέ­ο “σχέ­διο” α­πό την Ευ­ρώ­πη!
@. Η Ε. Τ. Ε α­παι­τεί την εγ­γύ­η­ση του Δη­μο­σί­ου, ε­πει­δή κρί­νει πως με­τά την ο­λο­κλή­ρω­σή του δεν θα “α­πο­δί­δει” τα α­να­με­νό­με­να και κα­τά συ­νέ­πεια δεν θα πλη­ρω­θούν οι τρά­πε­ζες που το δα­νει­ο­δο­τούν!
@. Έ­τσι μό­λις εγ­κρι­θεί το σχέ­διο αλ­λα­γής της σύμ­βα­σης θα προ­ω­θη­θεί α­πό το αρ­μό­διο υ­πουρ­γεί­ο στη Βου­λή, προς έγ­κρι­ση!
@. Ε­κεί δεν εί­ναι τό­σο εύ­κο­λη η ψή­φι­ση.
@. Το έρ­γο εί­ναι “πα­κέ­το”. Ο Πε­ρι­με­τρι­κός και το Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη!
@. Τα χρή­μα­τα θα εί­ναι πολ­λά, αλ­λά ο Πε­ρι­με­τρι­κός εί­ναι πο­λύ πί­σω α­πό το άλ­λο!
@. Η δι­α­δι­κα­σί­α εί­ναι σχε­δόν η ί­δια με την .­..κου­τσου­ρε­μέ­νη α­να­θε­ώ­ρη­ση της Ο­λυμ­πί­ας Ο­δού.
@. Ας ελ­πί­σου­με πως δεν θα “κου­τσου­ρευ­τεί” και το έρ­γο αυ­τό!
ΤΟ ΚΑ­ΛΑ­ΜΑ­ΤΑ-ΡΙ­ΖΟ­ΜΥ­ΛΟΣ
@. Στο με­τα­ξύ .­..σι­γή ι­χθύ­ος ε­πι­κρα­τεί για τον πο­λυ­συ­ζη­τη­μέ­νο δρό­μο Κα­λα­μά­τα-Ρι­ζό­μυ­λος-Πύ­λος-Με­θώ­νη !
@. Πέ­ρα­σε και .­..έ­φυ­γε το Ε­ΣΠΑ και ο δρό­μος δεν .­..εν­τά­χθη­κε!
@. Έ­γι­ναν οι προ­βε­βλη­μέ­νες συ­νεν­τεύ­ξεις με τους Δη­μάρ­χους Νί­κα-Α­να­στα­σό­που­λο-Κα­φαν­τά­ρη και ό­λα ή­ταν.­..ό­νει­ρο!
@. Έ­γι­ναν οι .­..πα­ρεμ­βά­σεις που ζή­τη­σε το Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο Μεσ­σή­νης α­πό τον Γραμ­μα­τέ­α της Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης και ή­ταν ό­λα.­..α­έ­ρας!
@. Δεν εί­ναι α­πα­ραί­τη­το να δο­θεί μια εξήγηση στους πολίτες της Μεσσηνίας για την εξέλιξη του έργου, το οποίο αποτελεί (όπως όλοι παραδέχονται) την ουσιαστική Ανάπτυξη του Νομού και ιδιαίτερα της Δυτικής Μεσσηνίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου