Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Βολές Γόντικα σε Νικολάκου- «Μύθος» η Μυθική Πελοπόννησος (video)

  
Σε δύο ερωτήσεις που κατατέθηκαν από τη Λαϊκή Συσπείρωση και θα αναλυθούν στο ερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο, εστίασε ο κος Γόντικα, περιφερειακός σύμβουλος το πρώτο αφορά την αγροτιά και τους αγώνες της με όλα αυτά τα μπλόκα που κατά καιρούς συμβαίνουν και το δεύτερο στους «Μύθους», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος της Μυθικής Πελοποννήσου.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να κατατεθούν συγκεκριμένα μέτρα που θα ενισχύσουν τον χώρο της αγροτιάς που ταλανίζεται και να μη μείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου μόνο στη λεκτική συμπάθεια. Αναφέρθηκε στο ότι μετά τις μεγάλες πλημμύρες του Άργους εδώ και 2-2.5 μήνες δεν έχει αποζημιωθεί ούτε ένας αγρότης.
Ανερυθρίαστα και προκλητικά τα όσα είπε η κα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, για τους κομμουνιστές, λέει ο κος Γόντικας, ενώ απεκάλεσε και τον κο Γόντικα, ψεύτη στα όσα ισχυρίζεται. Ο κος Γόντικας, παρέδωσε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους κατά τη συνέντευξή του υπογεγραμμένα έγγραφα του κου Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος είχε υπογράψει το ποσό των 5.897.000 ευρώ για την τουριστική προβολή, όπως είπε της Πελοποννήσου. Ζητά να μιλήσουν με νούμερα και αριθμούς και συγκεκριμένα, πόσα λεφτά δαπανήθηκαν και για ποιες εργασίες.
Και τα εξοπλιστικά προγράμματα του Τσοχατζόπουλου ελέγχονταν από πολλούς, μέχρι και από κουμάντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνει ο κος Γόντικας σχετικά με τη νομιμότητα των χρημάτων του ΕΣΠΑ, στην οποία αναφέρθηκε η κα Νικολάκου.
Επίσης, αναφέρεται στα προηγούμενα ποσά πριν τα 5.800.000 ευρώ, τα οποία δεν ξέρει που πήγαν και πού δαπανήθηκαν, ζητώντας αποδείξεις.
Είναι αδιανόητο τονίζει τέλος, να κόβονται συντάξεις, άνθρωποι να είναι ανασφάλιστοι, η ανεργία να καλπάζει και να κατασπαταλούνται βαλάντια για την πορεία προβολής τουρισμού της Πελοποννήσου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου