Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ν. Καραμπάτσος υποψήφιος δήμαρχος Πύλου - Νέστορος


Τελευταία Ενημέρωση: 25/02/2014
Ο τέως διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας Πύλου, Ν. Καραμπάτσος, ο οποίος κατάγεται από τη Χωματάδα και έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Χωματάδας, θα είναι ο υποψήφιος με τον οποίο θα πορευτεί η νέα δημοτική παράταξη του Δήμου Πύλου – Νέστορος στις προσεχείς εκλογές.
Η επιλογή του κ. Καραμπάτσου έγινε κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνέλευσης της νέας κίνησης, το πρωί της Κυριακής, στο παλιό Γυμνάσιο Πύλου «Ο Νέστωρ».
Είχε προηγηθεί άλλη μία συνάντηση, στις 16 Φεβρουαρίου, όπου συζητήθηκε η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης, ενώ ως υποψήφιος είχε προταθεί και ο δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Παν. Γιαννόπουλος.
Ωστόσο, στη χθεσινή διαδικασία δεν παρέστη ο κ. Γιαννόπουλος προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του, επικαλούμενος κώλυμα. Πρότεινε δε, να αναβληθεί η διαδικασία, προκειμένου να είναι κι αυτός παρών.
Η πρότασή του τέθηκε σε ψηφοφορία, όπως και η πρόταση να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία και να προκύψει υποψήφιος.
Υπερίσχυσε η πρόταση να συνεχιστεί η διαδικασία και από τους 42 παριστάμενους που ψήφισαν, οι 36 τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Καραμπάτσου, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και 6 λευκά ψηφοδέλτια.
Το «παρών» έδωσαν άτομα από όλο το δημοκρατικό φάσμα, όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κίνησης Δ. Σιψάς.
Ο κ. Σιψάς σχολίασε, επίσης, ότι είναι ζήτημα ελάχιστων ημερών να αποκτήσει ονομασία η νέα δημοτική κίνηση, ενώ ανέφερε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία κατάρτισης ψηφοδελτίου.
Τέλος, μετέφερε την αισιοδοξία που επικρατεί στους κόλπους της για θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου.
Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου