Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κινητοποίηση για την επίσκεψη Κουτσούμπα στη Καλαμάτα


KOYTSOUBAS

ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους τους Μεσσήνιους να παρακολουθήσουν την ομιλία του γραμματέα της Κ. Ε. ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απηύθυνε ο γραμματέας της Τ. Ε. Μεσσηνίας, Νίκος Κουτουμάνος, παρουσία της γραμματέως του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Αγγελικής Ζαφείρη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει, την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 7 μμ, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», δίπλα στο Διοικητήριο. Θα αναλύσει τις θέσεις του κόμματος και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών, αυτοδιοικητικών εκλογών και, πιθανώς, εθνικών. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κουτουμάνος, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους, την Πύλο και την Μεσσήνη, προς διευκόλυνση αυτών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του γραμματέως. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσουν συμμετοχή στις τοπικές οργανώσεις.
Η Τ. Ε. Μεσσηνίας καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες και κάθε Μεσσήνιο, που χρόνια, τώρα, όλοι υποφέρουμε από τις αποφάσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και των μνημονιακών συγκυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου