Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μπεχράκης δεν θέλει τράπεζες και Costa Navarino στο Μέγαρο Χορού

Ο Μπεχράκης δεν θέλει τράπεζες και Costa Navarino στο Μέγαρο Χορού Γράφτηκε από τον 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Το "Δίκτυο Ενεργών Πολιτών" διαφωνεί με τη μελέτη βιωσιμότητας του Μεγάρου Χορού, με τον τρόπο που την προωθεί ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας και αντιδρά.
Ο επικεφαλής του "Δικτύου" Στ. Μπεχράκης ζητεί να οργανωθεί ημερίδα με τη συμμετοχή ανθρώπων του πολιτισμού, ειδικών οικονομικών αναλυτών και τεχνικών, καθώς είναι ένα σύνθετο θέμα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να δοθούν κατευθύνσεις και να ληφθούν αποφάσεις.
«Δεν μπορεί να καθοριστεί από τις τράπεζες και την Costa Navarino η βιωσιμότητα του Μεγάρου Χορού. Χρειαζόμαστε μια άλλη πολιτική για να έχουμε την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του», παρατήρησε ο κ. Μπεχράκης. Επικρίνει το δήμαρχο, λέγοντας ότι «έχει καταργήσει τις παρατάξεις, είναι φανερό πού το πάει».
Ο επικεφαλής του "Δικτύου" εκτιμά ότι «το Μέγαρο Χορού μπορεί να στηριχθεί από την κυβέρνηση -είναι σημαντικό στοιχείο εθνικής πολιτικής- καθώς και από ευρωπαϊκά προγράμματα» και προσθέτει: «Δε διερευνάται επαρκώς με τον τρόπο που επιχειρεί ο δήμαρχος. Εχουμε σοβαρές ενστάσεις για τη μελέτη».

Γ.Σ. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/33694-mpexrakis-megaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου