Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε πως σταμάτησαν οι εργασίες.

Κινδυνεύει ο Περιμετρικός της Καλαμάτας. Ο Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε πως σταμάτησαν οι εργασίες. Ξαναπάει στη Βουλή. Θα… ψηφιστεί; Έχει καταλάβει ο Νίκας; 28/02/2014
28 Φλε­βά­ρη ´14
@. Ευ­τυ­χώς που υ­πάρ­χει ο Γιά­ννης Λαμ­πρό­που­λος στη Μεσ­ση­νί­α και Φε­βρω­νί­α Πα­τρι­α­νά­κου στη Λα­κω­νί­α!
@. Εί­ναι αυ­τοί που έ­λα­βαν σο­βα­ρά υ­π’ ό­ψιν τους τα συ­νε­χή δη­μο­σι­εύ­μα­τα του f­a­r­e­n­e­ws.gr, (α­πό την η­μέ­ρα των Φώ­των) για το.­.. στα­μά­τη­μα των ερ­γα­σι­ών στο .­..ε­νια­ίο έρ­γο κα­τα­σκευ­ής των δρό­μων “Πε­ρι­με­τρι­κός Κα­λα­μά­τας και Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη!
@. Ο Δή­μαρ­χος Παν. Νί­κας που εί­χε ε­ρω­τη­θεί σχε­τι­κά α­πό τη f­a­r­e­n­e­ws, προ­σπά­θη­σε να πει πως δεν συμ­βαί­νει τί­πο­τα και έ­δω­σε τό­τε, ξα­νά, τα .­..χρο­νο­δι­α­γράμ­μα­τα του υ­πουρ­γεί­ου.
@. Ό­πως εί­χα­με α­να­ρω­τη­θεί, ή δεν εί­χε πά­ρει χαμ­πά­ρι πως ο Πε­ρι­με­τρι­κός εί­χε στα­μα­τή­σει ή δεν έ­λε­γε την α­λή­θεια. Ω­στό­σο πή­γε στο.­..στα­μα­τη­μέ­νο έρ­γο τον Πρω­θυ­πουρ­γό και μά­λι­στα υ­πό.­.. βρο­χή!
@. Οι δυ­ο Βου­λευ­τές (ξε­χω­ρι­στά) πή­γαν στο υ­πουρ­γεί­ο, πή­γαν στις υ­πη­ρε­σί­ες και τε­λι­κά με­τά τις συ­νε­χείς ε­ρω­τή­σεις στη Βου­λή ο υ­πουρ­γός Μι­χά­λης Χρυ­σο­χο­ΐ­δης δή­λω­σε τα ό­σα αυ­τή η στή­λη εί­χε α­πό την αρ­χή α­πο­κα­λύ­ψει!
@. Πως δη­λα­δή για να πλη­ρω­θεί η Κοι­νο­πρα­ξί­α (με το πα­ρα­πά­νω) αυ­τά που α­παι­τεί, αλ­λά και για να συ­νε­χι­στεί η ο­μα­λή Τρα­πε­ζι­κή χρη­μα­το­δό­τη­ση ό­πως α­παι­τεί η Ευ­ρω­πα­ϊ­κή Τρά­πε­ζα Ε­πεν­δύ­σε­ων, η Σύμ­βα­ση θα ξα­να­πά­ει στη Βου­λή για έγ­κρι­ση της τρο­πο­ποί­η­σης!
@. Αυ­τή τη στιγ­μή α­να­μέ­νε­ται η έγ­κρι­ση του σχε­δί­ου α­πό την αρ­μό­δια Ευ­ρω­πα­ϊ­κή Υ­πη­ρε­σί­α και στη συ­νέ­χεια θα πά­ει στην Ο­λο­μέ­λεια της Βου­λής!
Μ. ΧΡΥ­ΣΟ­ΧΟ­ΐ­ΔΗΣ
@. Ο υ­πουρ­γός α­παν­τών­τας χθες στη Βου­λή για το συγ­κε­κρι­μέ­νο έρ­γο τό­νι­σε με­τα­ξύ άλ­λων τα ε­ξής:
 ”­.­.­.­.. δι­ε­νερ­γούν­ται δι­α­πραγ­μα­τεύ­σεις για να βρε­θεί λύ­ση στο θέ­μα του χρη­μα­το­δο­τι­κού μον­τέ­λου, που ε­τέ­θη α­πό τις Τρά­πε­ζες, ώ­στε να πα­ρα­δο­θεί το έρ­γο το κα­λο­καί­ρι, α­φού πρώ­τα εγ­κρι­θεί η τρο­πο­ποι­η­μέ­νη σύμ­βα­ση α­πό την Ο­λο­μέ­λεια του Κοι­νο­βου­λί­ου. Δι­α­βε­βαί­ω­σε δε ό­τι μό­νο στο Λεύ­κτρο θα υ­πάρ­χουν δι­ό­δια και μά­λι­στα πο­λύ χα­μη­λής τι­μής.­.­.­.”
 @. Μέ­σα απ´ αυ­τή την α­λή­θεια που εί­πε ο υ­πουρ­γός προ­κύ­πτουν κά­ποι­α ε­ρω­τή­μα­τα.
  1. Πό­σο θα κο­στί­σει ε­πι­πλέ­ον για το Δη­μό­σιο, η .­..α­να­θε­ώ­ρη­ση της Σύμ­βα­σης;
  2. Α­πό που θα βρε­θούν τα χρή­μα­τα;
  3. Θα “κο­πούν” άλ­λα έρ­γα της Πε­λο­πον­νή­σου για την ο­λο­κλή­ρω­ση του συγ­κε­κρι­μέ­νου έρ­γου;
  4. Θα ψη­φί­σει η ο­λο­μέ­λεια της Βου­λής την .­..κο­στο­βό­ρα α­να­θε­ω­ρη­μέ­νη Σύμ­βα­ση;
  5. Μή­πως λό­γω.­..κό­στους, ή αν­τιρ­ρή­σε­ων κά­ποι­ων Βου­λευ­τών, υ­πάρ­ξουν .­..πε­ρι­κο­πές του έρ­γου; Δη­λα­δή μή­πως προ­χω­ρή­σει και ο­λο­κλη­ρω­θεί το Λεύ­κτρο-Σπάρ­τη που εί­ναι κα­τά 90% έ­τοι­μο και μεί­νει για .­..αρ­γό­τε­ρα ο Πε­ρι­με­τρι­κός της Κα­λα­μά­τας;
@. Κά­τι α­νά­λο­γο έ­γι­νε και με την Ο­λύμ­πια Ο­δό.
@. Α­να­θε­ω­ρή­θη­κε, κου­τσου­ρεύ­τη­κε και η πρό­σβα­ση στη Μεσ­ση­νί­α α­πό τον Δυ­τι­κό Άξονα παραμένει στα …λόγια και δεν πρόκειται να γίνει (παρά τις υποσχέσεις) ούτε σε 20 χρόνια!
@. Παράλληλα οι Κοινοπραξίες εισέπραξαν και …πανωπροίκι εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου