Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Απο Δρακο σε «ράμπο»

ΤΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ PELOPSNEWS.GR

Στέλιος Στασινόπουλος:
Ένας «ράμπο» για τη μάχη του Μοριά

 15/02
·         ΕΝΑΣ ΡΑΜΠΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ
·         ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο εκλεκτός της «γαλάζιας» βάσης στην Πελοπόννησο
·         Προχωρημένες σκέψεις και στο επιτελείο της ΝΔ για την πολιτική αξιοποίηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Τα παραπάνω αποτελούν τους τίτλους του ολοσέλιδου σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που πρόσκειται στην ΝΔ και έρχεται να επιβεβαιώσει το pelopsnews.gr που έγραψε σε «πρωτοσέλιδη» ανάρτηση του προχθές, ότι υπάρχουν προχωρημένες σκέψεις  κυρίως στη … βαθιά ΝΔ για πολιτική αξιοποίηση του Στέλιου Στασινόπουλου. Βεβαίως, και υπάρχουν αυτές οι σκέψεις, αλλά, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ο «ράμπο» θα επιθυμούσε καλύτερα αξιοποίηση του στο δήμο Καλαμάτας, φυσικά με την προϋπόθεση να μετακινηθεί και να αξιοποιηθεί στην Περιφέρεια ο σημερινός δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Τώρα, μετά την κατά πάσα πιθανότητα (σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και όχι ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, για επιλογή τελικά Π. Τατούλη) δεν αποκλείεται οι επιλογές της ΝΔ για την Περιφέρεια και το Δήμο Καλαμάτας να οδηγήσουν ακόμα και σε περιφερειακή αξιοποίηση του Στέλιου Στασινόπουλου.
 
«Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. Το ρεπορτάζ», γράφει η εφημερίδα ‘’ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ’’, «λέει ότι η ΝΔ, αφού πέρασε από σαράντα κύματα και εξέτασε διάφορες περιπτώσεις ‘’γαλάζιων’’ στελεχών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει καταλήξει πλέον στη στήριξη του ‘’γαλάζιου’’ πρώην βουλευτή Πέτρου Τατούλη. Οι αντιδράσεις ωστόσο για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα απαιτούν λεπτούς, προσεκτικούς  χειρισμούς, αφού μερίδα της κομματικής βάσης εξακολουθεί να μη βλέπει με θετικό μάτι τον Αρκά πολιτικό. Η ερμηνεία της συγκεκριμένης στάσης από τη … βαθιά ΝΔ βασίζεται στο γεγονός ότι ο Πέτρος Τατούλης το 2010 είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν ξεχνιέται από τους νεοδημοκράτες , αλλά και στο ότι κατά την διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή είχε ασκήσει έντονη κριτική και ουσιαστικά είχε απειλήσει να γκρεμίσει από την εξουσία την τότε κυβέρνηση.
 
Με δεδομένο αυτό το πρόβλημα, οι επιτελείς του Μαξίμου επιθυμούν να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια με ανθρώπους που δεν έχουν «βαρίδια» και διατηρούν ακέραια την απήχηση τους στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες απευθύνονται.
 
Τέτοιο πρόσωπο θεωρείται πως είναι ο Στέλιος Στασινόπουλος, καθώς η επαγγελματική του διαδρομή, σε συνδυασμό με τα γνωστά ‘’γαλάζια’’ αισθήματα του τον αναδεικνύουν ως την καλύτερη δυνατή λύση ακόμα και για αντιπεριφερειάρχη στον νομό του, την Μεσσηνία.
 
Ο φόβος εξάλλου να ‘’λοξοδρομήσουν’’ από την υποψηφιότητα Τατούλη στελέχη που είχαν στηρίξει τον Δ. Δράκο στις προηγούμενες εκλογές, λόγω της πόλωσης που υπήρξε, επιβάλλει ένα δυνατό πρόσωπο από τον νομό, που θα ενώσει και δεν θα διχάσει την Κεντροδεξιά».
 
Η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στο ολοσέλιδο δημοσίευμα της με κεντρικό θέμα τον Στέλιο Στασινόπουλο κάνει αναλυτική αναφορά στο «WHO IS WHO» και αναλύει τις περγαμηνές του μεσσήνιου «ράμπο».
 
----------
 
ΔΕΙΤΕ σε φωτογραφίες το σημερινό ολοσέλιδο δημοσίευμα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου