Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ο Καφανταρης στην Γερμανία


Σε σύσκεψη στην Γερμανία βρίσκεται αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτριος Καφαντάρης . Η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αναπτύξει δεσμούς συνεργασίας με την περιφέρεια Schwabisch Hall του κρατιδίου της Βάδης Βυρτεμβέργης με αποτέλεσμα μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Gerhard Bauer , Δήμαρχοι από την Πελοπόννησο να βρίσκονται τώρα εκεί προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να βρουν διεξοδικές λύσεις σε κοινούς προβληματισμούς.
Ο κ. Καφαντάρης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συνάντηση στο επαρχιακό Μέγαρο Schwabisch Hall όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Bauer και συνεργάτες ανταλλάσσοντας απόψεις για τα σκουπίδια ένα φλέγον ζήτημα και για τους δύο, την αιολική ενέργεια καθώς και το σύστημα επεξεργασίας αποβλήτων.
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Δημου crailsheim στην Γερμανια ξενάγηση από τον Δήμαρχο Rudolf Michl , στη συνέχεια ανταλλαγή απόψεων στο γραφείο του στο Δήμο για τους τομείς συνεργασίας αλλά και για κοινές υποβολές προτάσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου