Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ολοζώντανο θαυμα της παναγιας της Σγραπας

Φωτογραφία του χρήστη Pilos today welcome.Με την απορία να δει ένα θαύμα εφυγε η Ζωη ζωσμένη με την ζωνη  της Παναγιας ξημερώματα  23/8 από το μοναστήρι της παναγιας της Σγραπας επειτα από ολονυχτία , για το μοναστήρι της ζωοδόχου πηγής της νήσου  Πρώτης,   στο δρομο ....αποκοιμήθηκε και .....   – Στις φλόγες αυτοκίνητο μετά από σοβαρό τροχαίο [εικόνες]

     Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ                  



main

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε μια μεσήλικας οδηγός, η οποία κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην Ε.Ο. Τραγάνας – Μαραθόπολης με κατεύθυνση την Μαραθόπολη, σήμερα το πρωί (λίγο πριν τις 8), Κυριακή 23 Αυγούστου.
Για άγνωστους λόγους, λίγο πριν την διασταύρωση του «Γρηγοράκη» η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος μάρκας VW Bora, το οποίο αφού χτύπησε στύλο του ΟΤΕ, η γυναίκα εκσφενδονίστηκε από αυτό, ενώ το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία του ξεριζώνοντας μια ελιά και αφού τούμπαρε τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως.
Σαν από θαύμα, η οδηγός του οχήματος βγήκε αλώβητη, έχοντας υποστεί μόνο μικρές εκδορές και ένα μικρό χτύπημα στην μέση. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα βρισκόταν μόνη στο αυτοκίνητο, σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα είχαμε θρηνήσει θύματα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ. Γαργαλιάνων με υδροφόρα οχήματα, άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Τα αίτια του ατυχήματος εξετάζουν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων.
Δείτε εικόνες:
1

2

3

4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου