Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Η γη της ελιάς: Δείτε πρώτοι το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ (Video)

Δείτε τα πρώτα πλάνα της νέας δραματικής σειράς του MEGA.
Media© Gossip-tv.gr Media

Η γη της ελιάς: Πρεμιέρα το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει η νέα, φιλόδοξη σειρά του Mega και ήδη οι πρώτες εικόνες ανατριχιάζουν.

Πρόκειται, για μια δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου, βασικοί συντελεστές της σειράς, πήγαν στη Μάνη και στο Σούνιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων μαζί με ένα λαμπερό καστ, ανάμεσα τους, η Άντζελα Γκερέκου, που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 16 χρόνια απουσίας.

Μαζί της πρωταγωνιστούν οι: Λυδία Κονιόρδου, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μάξιμος Μουμούρης,Τάσος Ιορδανίδης , Αφροδίτη Λιάντου και Λίαμ Άιρλαντ σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ως guest star θα εμφανιστεί η Μάρω Κοντού.

Η γη της ελιάς: Δείτε πρώτοι το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ (Video) - 1© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Η γη της ελιάς: Δείτε πρώτοι το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ (Video) - 1

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Πάμε Δανάη! ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε: «Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο: Αποφασίσαμε· να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε σε ελαιώνες, πύργους και παραλίες υπέροχες. Η γη της ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου