Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Εκτος τοπου και χρονου??

Δ. Αλευράς: "Ο Βενιζέλος ηγεσία μακράς πνοής" - "Η πρόταση Παπανδρέου εκτός... χρόνου"                  

Δ. Αλευράς: "Ο Βενιζέλος ηγεσία μακράς πνοής" - "Η πρόταση Παπανδρέου εκτός... χρόνου"
25 Νοε
2014

Τα όσα εξελίσσονται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και στην "σφαγή" στο εσωτερικό του με τους Βενιζελικούς και του Παπανδρεϊκούς να βρίσκονται στα... χαρακώματα, σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST. Καλεσμένος το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Αλευράς ο οποίος

ξεκάθαρα τόνισε ότι η "πρόταση Παπανδρέου είναι εκτός χρόνου, πολιτικού και εθνικού", υπογραμμίζοντας ότι "η κίνηση αυτή δεν βοηθά κανέναν και κυρίως την πορεία της χώρας". Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ ο κ. Αλευράς ανέφερε ότι χρειάζεται ηρεμία και πολιτικό χρόνο, την στιγμή που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.
Όπως είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ηγεσία μακράς πνοής, έκρινε ως καθαρή και θετική τη στάση του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, ενώ εκτίμησε ότι οι πρόωρες εκλογές θα αποφευχθούν.
Τέλος επιβεβαίωσε ότι τόσο στη Μεσσηνία όσο και σε επίπεδο Πελοποννήσου έχει ανοίξει η συζήτηση για τα ονόματα που θα βρίσκονται στις λίστες των ψηφοδελτίων, όποτε και όταν γίνουν εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου