Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Νεα Δημοκρατία: Με Τατούλη μεν, αλλά και πολλά ερωτηματικά!

Νεα Δημοκρατία: Με Τατούλη μεν, αλλά και πολλά ερωτηματικά! 04/02/2014
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣΓια­τί ο Βο­ρί­δης δεν εί­πε τί­πο­τα χτες στην Τρί­πο­λη! Πολ­λά τα.­.. ΒΕ­ΤΟ α­πό τις δυ­ο πλευ­ρές!
Κά­τι τρέ­χει και στο χώ­ρο της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας με την ά­με­ση ή έμ­με­ση στή­ρι­ξη του Συν­δυα­σμού του Πέ­τρου Τα­τού­λη.
Ξε­κα­θα­ρί­ζου­με ό­μως α­πό την αρ­χή πως η ε­πι­λο­γή του ως υ­πο­ψή­φιου με στή­ρι­ξη-α­νο­χή α­πό τη Ν.Δ,  εί­ναι.­..τε­λει­ω­μέ­νη υ­πό­θε­ση! Του­λά­χι­στον ΜΕ­ΧΡΙ αυ­τή τη στιγ­μή! Ω­στό­σο υ­πάρ­χει έν­το­νο πα­ρα­σκή­νιο και ρε­πορ­τάζ!. Συγ­κε­κρι­μέ­να.
Εί­ναι προ­φα­νές πως ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης δεν μπο­ρεί να δε­χθεί εν λευ­κώ την συγ­κρό­τη­ση των πέν­τε (5) ψη­φο­δελ­τί­ων των Νο­μών της Πε­λο­πον­νή­σου τα ο­ποί­α δη­μι­ουρ­γούν τον Συν­δυα­σμό “Νέ­α Πε­λο­πόν­νη­σος”, α­πό την Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α.
Ι­δι­αί­τε­ρα την .­..το­πο­θέ­τη­ση των πέν­τε Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών, χω­ρίς ο ί­διος να έ­χει την δι­κή του πρό­τα­ση.
Ω­στό­σο τα πράγ­μα­τα δεν εί­ναι τό­σο εύ­κο­λα, ό­σο την προ­η­γού­με­νη φο­ρά που εί­χε την α­πο­κλει­στι­κή ε­πι­λο­γή και δεν δέ­χθη­κε τε­λι­κά, ούτε τον ..έ­ναν που εί­χε υ­πο­σχε­θεί στον Γ. Κα­ρα­τζα­φέ­ρη (ΛΑ­ΟΣ), ού­τε αυ­τόν που του εί­χε α­να­κοι­νώ­σει ο τό­τε Γραμ­μα­τέ­ας του ΠΑ­ΣΟΚ Μι­χά­λης Καρ­χι­μά­κης.
Τώ­ρα η συ­ζή­τη­ση και μό­νο για το θέ­μα αυ­τό, ε­κλή­φθη­κε ως…ΒΕ­ΤΟ, Τα­τού­λη προς τη Ν. Δ, με ό­τι ση­μαί­νει αυ­τό.­.­.!
Ε­πί­σης εί­ναι .­..α­ξι­ο­πρό­σε­κτο το γε­γο­νός της τή­ρη­σης “α­πό­στα­σης” α­πό την Πε­ρι­φέ­ρεια και της ε­πι­κεί­με­νες ε­κλο­γές, ο χτε­σι­νός λό­γος του Μά­κη Βο­ρί­δη στην Τρί­πο­λη!
Ο Κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκ­πρό­σω­πος της Ν. Δ, πή­γε στην Το­πι­κή Ορ­γά­νω­ση με α­φορ­μή την κο­πή της πί­τας. Α­να­με­νό­ταν να κά­νει την “έ­ναρ­ξη” της ε­πί­ση­μης προ­σέγ­γι­σης του κόμ­μα­τος με τον Τα­τού­λη, σε .­..ε­πί­πε­δο κα­λών λό­γων για το έρ­γο που έ­χει πραγ­μα­το­ποι­ή­σει ο .­..ι­κα­νός Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης!
Ό­μως κά­τι τέ­τοι­ο δεν έ­γι­νε.
Λέ­γε­ται πως τα στε­λέ­χη της Αρ­κα­δί­ας δεν ή­θε­λαν κά­τι τέ­τοι­ο, πα­ρό­τι οι σκέ­ψεις των εν.­.. Α­θή­ναις στε­λε­χών ε­κτι­μού­σαν πως ή­ταν κα­λή ευ­και­ρί­α και .­.­..πολ­λα­πλώς συμ­βο­λι­κή!
Σε ό­τι έ­χει να κά­νει με την το­πο­θέ­τη­ση Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών και της συγ­κρό­τη­σης των ψη­φο­δελ­τί­ων, μπο­ρεί να έ­χει “εμ­πλο­κή” το θέ­μα, αλ­λά και ο Τα­τού­λης εί­ναι .­..κα­λός δι­α­πραγ­μα­τευ­τής και ξέ­ρει να εκ­με­ταλ­λεύ­ε­ται την πλευ­ρά που τον στη­ρί­ζει, αλ­λά και το κόμ­μα της Ν. Δ έ­χει ε­ναλ­λα­κτι­κές προ­τά­σεις.
Έ­τσι στο τέ­λος θα .­..προ­κρι­θούν φι­λο­σα­μα­ρι­κοί στα ψη­φο­δέλ­τια, ε­νώ ό­σοι “κο­πούν” θα χρε­ω­θούν στον Τα­τού­λη.
Ε­πί­σης εί­ναι κα­τα­νο­η­τό α­πό την Ν. Δ πως δεν μπο­ρεί να “α­δειά­σει” ό­λους τους ΠΑ­ΣΟ­Κους που εί­χε μα­ζί του. Φυ­σι­κά η συγ­κυ­ρί­α της Κυ­βερ­νη­τι­κής Συ­νερ­γα­σί­ας, βο­η­θά για κά­τι τέ­τοι­ο.
Ε­ξάλ­λου, ό­πως α­να­μέ­νει ο κ. Τα­τού­λης, αρ­κε­τοί εί­ναι αυ­τοί που θα φύ­γουν α­πό μό­νοι τους.
Με λί­γα λό­για θα προ­η­γη­θεί το.­..α­δειά­στε μου τη γω­νί­α, α­πό το .­..αγ­κά­θι της ε­πι­λο­γής!
Άλ­λω­στε υ­πάρ­χει χρό­νος για αυ­τά τα θέ­μα­τα.
Βέβαιο είναι πως τα ψηφοδέλτια της Νέας Πελοποννήσου θα είναι “ανανεωμένα” κατά 70-80% με πρόσωπα διαφορετικής…απόχρωσης!
Zorroastris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου