Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ο Πάγκαλος σε ποιανου αυλή ηταν ??

Θ.Πάγκαλος: «Ο Βουδούρης ήταν στην αυλή του Παπανδρέου» 04/02/2014
Pagkalos“Ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης ή­ταν στην αυ­λή του Γι­ώρ­γου Πα­παν­δρέ­ου. Μας τον έ­φε­ρε ο Γι­ώρ­γος ως ει­δι­κό για τα οι­κο­λο­γι­κά ζη­τή­μα­τα, αυ­τά τα εγ­κυ­κλο­παι­δι­κά που εν­δι­έ­φε­ραν τον Γι­ώρ­γο.­.­.”
Με τα λό­για αυ­τά ο Θό­δω­ρος Πάγ­κα­λος “φω­το­γρά­φι­σε” τον πρώ­ην βου­λευ­τή του ΠΑ­ΣΟΚ και προ­σω­πι­κή ε­πι­λο­γή του Α­λέ­ξη Τσί­πρα για την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου στις ε­πι­κεί­με­νες αυ­το­δι­οι­κη­τι­κές ε­κλο­γές, κλη­θείς να α­παν­τή­σει για το κα­τά πό­σον η “με­τα­κί­νη­ση” αυ­τή συ­νι­στά πο­λι­τι­κό ζή­τη­μα ι­κα­νό να δι­και­ο­λο­γή­σει τις ε­σω­κομ­μα­τι­κές εν­στά­σεις στο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ.
Ο κ. Πάγ­κα­λος, μι­λών­τας στο ΒΗ­ΜΑ Fm, υ­πο­στή­ρι­ξε πως σή­με­ρα ο χώ­ρος της Κεν­τρο­α­ρι­στε­ράς έ­χει εγ­κα­τα­λει­φθεί α­πό το με­γα­λύ­τε­ρο μέ­ρος των πο­λι­τών και των πο­λι­τι­κών. Συγ­κε­κρι­μέ­να δή­λω­σε πως έ­χει εγ­κα­τα­λει­φθεί η ί­δια η ι­δέ­α της α­να­νέ­ω­σης και ο χώ­ρος της Κεν­τρο­α­ρι­στε­ράς εί­ναι σή­με­ρα “κα­τειλ­λημ­μέ­νος α­πό α­ναρ­χο­α­ρι­στε­ρές ι­δέ­ες που μας πά­νε πί­σω”. Α­κρι­βώς αυ­τή η ε­ξέ­λι­ξη εί­ναι που, κα­τά τον κ. Πάγ­κα­λο, “άν­δρω­σε” τα πο­σο­στά του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ που πλέ­ον σε σχέ­ση με το ΠΑ­ΣΟΚ έ­χει μια τε­ρά­στια κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ο­μά­δα. Συ­νε­πώς, κα­τέ­λη­ξε ο κ. Πάγ­κα­λος, “εί­ναι προ­φα­νές πως ό­ποι­ος θέ­λει να βγει βου­λευ­τής πρέ­πει να προ­σχω­ρή­σει στο νέ­ο ρεύ­μα, στο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Ο Βου­δού­ρης το έ­κα­νε αυ­τό νω­ρίς, εγ­καί­ρως και γι’ αυ­τό μπρά­βο του.­.­.”
Στην ί­δια εκ­πομ­πή ο κ. Πάγ­κα­λος α­να­φέρ­θη­κε και στο θέ­μα της μη έκ­δο­σης του Άγ­γε­λου Φι­λιπ­πί­δη α­πό την Τουρ­κί­α. Δή­λω­σε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά: “Την Τουρ­κί­α την α­γνο­ού­με συ­στη­μα­τι­κά. Ό­ταν ο Φι­λιπ­πί­δης πή­γε στην Τουρ­κί­α υ­πήρ­χε μια έκ­πλη­ξη για την ε­πι­λο­γή του. Ε­γώ σκέ­φτη­κα α­μέ­σως πως οι Τούρ­κοι α­πο­κλεί­ε­ται να έ­δι­ναν πί­σω τον Φι­λιπ­πί­δη στην Ελ­λά­δα, πα­ρά το ό­τι δι­ώ­κε­ται για ποι­νι­κούς λό­γους. Οι Τούρ­κοι ζη­τά­νε, α­π’ ό­τι κα­τά­λα­βα, α­μοι­βαι­ό­τη­τα. Ζη­τά­νε δη­λα­δή να τους δώ­σει πί­σω η Ελ­λά­δα δύ­ο ή τρί­α πρό­σω­πα, Κούρ­δους, που δι­ώ­κον­ται στην Τουρ­κί­α για ποι­νι­κούς αλ­λά κυ­ρί­ως πο­λι­τι­κούς λό­γους, ε­ξ’ ου και δεν τους εκ­δί­δει η χώ­ρα μας. Δεν πί­στευ­α πάν­τως πως θα φτά­να­με σε αυ­τή την α­πό­φα­ση, πως θα έ­φτυ­νε την ελ­λη­νι­κή δι­και­ο­σύ­νη η Τουρ­κί­α. Ε­πί της ου­σί­ας ο κ. Φι­λιπ­πί­δης μπο­ρεί να πά­ρει το α­ε­ρο­πλά­νο και να πά­ει ό­που θέ­λει, στη Βε­νε­ζου­έ­λα ή στη Βρα­ζι­λί­α, ό­που δεν υ­πάρ­χει έκ­δο­ση για οι­κο­νο­μι­κά α­δι­κή­μα­τα.­.­.”
Και κα­τέ­λη­ξε: “Και η ε­πι­λο­γή της οι­κο­γέ­νειας Γρι­βέ­α, το Λον­δί­νο, εί­ναι μια ‘­σο­φή’ για τους ί­διους ε­πι­λο­γή κα­θώς οι Βρε­τα­νοί πι­στεύ­ουν πως έ­χουν το τέ­λει­ο σύ­στη­μα α­πο­νο­μής δι­και­ο­σύ­νης και σε κά­θε πε­ρί­πτω­ση δεν έ­χουν κα­μί­α εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη της ηπειρωτικής Ευρώπης”.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου