Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Απο την ορκοδοσία του νεου δημοτικου συμβουλιου του δημου Πυλου Νεστορος

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος
Φωτογραφία: Δημαρχε πες τους όταν ορκίζονται  δεν ορκίζονται δια ανατάσεως των χειρών  ,αλλα  δια της δεξιάς χειρός και το σύμβολο του τριαδικού θεου
Ενωτικό κάλεσμα από το Δημήτρη Καφαντάρη (φωτογραφίες)Γράφτηκε από τον 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ενωτικό κάλεσμα από το Δημήτρη Καφαντάρη (φωτογραφίες)
 
Κάλεσμα σε όλους τους συμβούλους, πλειοψηφίας και μειοψηφιών, "να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από άκρη σε άκρη" απηύθυνε αμέσως μετά την ορκωμοσία του χθες το απόγευμα ο επανεκλεγείς δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης.
Σημείωσε ότι "αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και η καθημερινότητα, για τα οποία απαιτούνται σύμπνοια, συμπόρευση και κοινό όραμα, τα οποία έχουμε". Δεσμεύτηκε ότι το πρόγραμμα που κέρδισε τις εκλογές θα υλοποιηθεί μέχρι το τέλος. Ο κ. Καφαντάρης παρατήρησε ότι οι δημότες έκριναν θετικά το έργο της τριετίας κι επεσήμανε ότι αυτό έγινε χάρη στη βοήθεια όλων, αναφέροντας ξεχωριστά τον "πρωθυπουργό, συνδημότη Αντώνη Σαμαρά".
 
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η νέα αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος παρατήρησε ότι το πρώτο και κύριο αίτημα -ισοϋψές με τον εθνικό δρόμο- είναι ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα γίνει πραγματικότητα.
Στην τελετή παρέστησαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος και Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας, καθώς επίσης ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ο πρώτος πρόεδρος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κων. Δημόπουλος και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης.
Στην τελετή του αγιασμού μαζί με το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο χοροστάτησε ο μητροπολίτης Λεοντοπόλεως Γαβριήλ, πατριαρχικός επίτροπος Αλεξανδρείας.
Γ.Σ. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/43198-orkwmosia-dimitri-kafantari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου